sobota 22. prosince 2012

On the Road - Featurette with Kristen Stewart and Garrett Hedlund

Ahoj lidi. Jak se máte? Koukáte někdo na Jak jsem poznal vaši matku? Já teda jo:D teď i na tu novou sérii... sice musím říct, že už to není ono, ale přece nej, koukala jsem na těch 7 před tim, musím to už dokoukat. Osmá má být údajně poslední. Každopádně vánoční speciál byl vážně boží :) takže se koukněte, pokud koukáte :D No... nicméně... mám pro vás dneska pár věcí, no nevím, kolik jich stihnu... asi moc ne, ale uvidím. Není mi moc dobře, jsem zas nemocná, což je docela na nic, ale tak co se dá dělat :/ Většina těch novinek, co se teď objevují, se týká hlavně On the Road, což je relativně pochopitelné. První věc je video, je to oficiální featurette... takže rozhovor s Kristen a Garretem Hedlundem, jak jinak, Sam Riley tam opět neni :D no a je tam i relativně dost ukázek z filmu, takže se určitě koukněte:)
* * * * * * * * * *
Hello guys! I hear Barney's voice when I see this somewhere:D Do you watch How I Met Your Mother? I do, and the new season too... it's not as big fun as old seasons, but still kind of fun. Well, the Christmas special was awesome, I loved that! Anyway:D I have for you today some news again. This time are most of them about On the Road, which is quite predictable. The first thing I have for you today is a video. It's official On the Road featurette - interview with Kristen and Garrett Hedlund. There are some new scenes from the movie, so check out, it worth it.

11 komentářů:

  1. Mě hrozně moc zajímá, jak to s tou Malory dopadlo, protože v některých scénách tam Kristen vypadá tak nějak smutně Takže je jasné, že příští rok si OTR přečtu k povinné četbě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nemocná na Vánoce, zešílela bych :/
    Brzké uzdravení přeji. Co se týče Jak jsem poznal Vaši matku sleduji jenom na Prima cool, nějak mě to nechytlo, abych musela vidět každý díl :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vánoce si spíš užiju až budu bydlet sama a mít vlastní rodinu, ale snažím se vychutnat si to dobré Spíš na toho Silvestra se půjde do ulic a patřičně si to tam užiju :)Ale snad se brzo dáš dokupy :) Jak to všechno prožíváš ty?

    OdpovědětVymazat
  4. na HIMYM se nedívám a jinak skvělé video :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já si to tak užívala jako malá, teď je to spíš o přetvářce :) Proto se víc těším na Silvestra A nový rok, který si patřičně užiju :) Mmm, na kapra se moc těším

    OdpovědětVymazat
  6. Ou, napíšu to slušně   Pít, bavit se u ohňostroje, roztočit to do klubu

    OdpovědětVymazat
  7. Ale já jinak nepiju, tolik Hlavně ne v zimě. Třeba tvrdé nepiju vůbec, nadavuje mě z toho Já si myslím, že do Silvestra budeš fit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Veľmi by som chcela tento film vidieť , Kris je tm úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  9. Aj ja som sa ho pokúšala nájsť , no zataľ som na ňho nenarazila. Pravdepodobne bude ako bonus na dvd. Ale niekde na nete by malo byť ...

    OdpovědětVymazat