sobota 1. prosince 2012

Gallery update 10.1: On the Road - 4 new stills

Aww! Charlie Bewley bude hrát v The Vampire Diaries! Sice tam bude hrát jednoho z lovců, takže je dost možné, že ho někdo zabije :D ale ten díl bude určitě naprosto perfektní:D moc se těším:) No nic, jak se těšíte na Vánoce? Na mě už nějak padla ta Vánoční nálada, protože už je prosinec a blíží se to:) už se moc těším, jsou to moje nejoblíbenější svátky a prázdniny, i když nejsou tak dlouhý, jako ty letní. Je to fuk, prostě miluju Vánoce, ale nehodlám vás tu otravovat svojí náladou :D no, teď mám pro vás 4 nové stillsky z On the Road. Moc se mi líbí hlavně ta 2. a 3., ty jsou nádherné. Ta poslední je taková no... moc se mi nelíbí :D ale tak Beat Generation, patří to k tomu no:D

* * * * * * * *
Aww, Charlie Bewley will have a small part in The Vampire Diaries. He will play one of hunters. It will be awesome despite the fact he might be killed:D Anyway, what about Christmas. Are you looking foward them? I do, because I love them so much. It's my favorite holiday:) But it's just December 1st, I won't disturbe you with my Christmas mood:D I have for you now four new stills photos from On the Road movie. I love them. Especially the second and third one, awesome! The last one is quite weird but it is part of the movie, you know, the Beat Generation. Enjoy:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. První a druhá je krásná Kristen to na fotkách sluší

    OdpovědětVymazat
  2. "Sice tam bude hrát jednoho z lovců, takže je dost možné, že ho někdo zabije ale ten díl bude určitě naprosto perfektní"
    Tak tím jsi zabila ty mě Ale těším se na něj

    OdpovědětVymazat
  3. na Charliho jsem v TVD moc zvědavá :)

    OdpovědětVymazat