pondělí 28. května 2012

Kristen's Interview with Top Teen Mexico (CZECH)

Ahoj lidičky:D Jak se máte? No teď jsem přeložila celej rozhovor, tak dlouhám, že si to nezavřu, to by mě fakt naštvalo :D Takže máte unikátní možnost si přečíst některej z mejch překladů, páč to fakt nedělám moc často. Zaprvé většinou nemám tolik času a zaduhé mě to fakt nebaví:D Respektive jo, baví, když už začnu, ale nikdy se k tomu nemůžu dokopat, protože je s tim většinou dost práce no... ale tenhle byl celkem lehkej. Originál byl ve španělštině... no... nebudu vás tady vodit za nos, já to překládala z anglickýho překladu:D takže jsem s tim tolik práce neměla. Ne, že bych to ze španělštiny nezvládla, ale trvalo by mi to tak třikrát dýl... :D No zároveň máte teda unikátní možnost si přečíst článek, kterej je jenom v češtině... pokud byste někdo chtěl číst originál, tak TADY< Já to teda četla a našla jsem i pár nepřesností, které nebyly v tom anglickém překladu a tak je ještě průběžně doplňuju, ale pokud někdo ten anglickej, tak to mám z kristenstewartdaily.org. Víte, co je vtipný v tom originále? Ja ja ja (jako smích). J se totiž čte ve španělštině čte jako Ch... no nic :D Prostě rozhovor pro Top Teen, který dělala v Mexiku no...:

Jaké to pro tebe je hrát úplně novou verzi princezny než na jakou jsme byli vždycky zvyklí?
Nemyslím si, že ještě máme skutečnou představu o tom, jaká by měla princezna být. Přemýšlíme o nich jako o ženách, které nemusí nic dělat, nemusí myslet a lidé pro ně udělají všechno protože jsou pěkné. Sněhurka je v tomhle případě víc než schopná postava, a i když je součástí bitvy, nezapomíná být stále princeznou.

Jsi tak odvážná jako Sněhurka? Co by měli naši čtenáři udělat pro to, aby byli odvážní?
Snažím se být, abych byla upřímná. Ale odpověď se liší s každou jednotlivou osobou, protože všichni děláme jinak věci, které by hlavně měly být věrné vám a nikdy byste se neměli stydět za to, kdo jste. Měli bychom být schopní prát se s každým dnem, pokračovat, místo abychom se koukali kolem sebe a srovnávali se s jinou holkou. Jen být sám sebou. Nevypadá to jednodušše, ale je.


Obhájí ženy své role v pohádkách díky Sněhurce?
Ano, rozhodně. V původním příběhu vystupuje Sněhurka jako dokonalá žena. Tady je vládnoucí žena*; dělá víc než jen to, že zpívá ptáčkům a uklízí.

Jaké kvality by měl kluk mít, aby byl perfektním princem?
Musí být roztomilý, vtipný, silný (smích). Ne, myslím, že musí být upřímný a spolehlivý.

Koncept krásy je v tomto filmu hodně zmiňován, jaký je tvá představa o skutečné kráse?
Je to víc než jen neustále zářit pro ostatní nebo o tom, že musíte mít dokonalý obličej, abyste byli krásní. Jestli je člověk ošklivý nebo krásný záleží na energii, a skutečná krása pochází ze srdce. Nemůžeě skrývat, jaká jsi; jednou to vypluje na povrch.

Jaké je tvoje nejoblíbenější místo na světe?
Jsem z L.A. a myslím, že je to úžasné místo, protože tam máme lesy, pláže, předměstí. Máme ty nejkrásnější západy slunce. Moje nejoblíbenější místo na světe je můj dům.

Jakou knížku miluješ natolik, že by sis chtěla zahrát v její filmové adaptaci?
Ulehni v temnotách od Williama Styrona. Je to úžasný příběh. Možná jednou...

Jak se tvůj život změnil od doby, co jsi byla v Mexiku naposledy?
Naposled, když jsem tu byla, jsem tu byla propagovat Zatmění s Taylorem Lautnerem (pozámka, ve skutečnosti to byl Nový měsíc, ale detail...:D) a bylo pro mě těžké tu jednat s lidmi, to na mně muselo být poznat. Tahle cesta je mnohem uvolněnější, užila jsem si to víc, necítím se tak daleko od domova. Miluju mexické jídlo a umím i nějaké uvařit. Ráda bych si vyrazila ven, jen tak se projít, ale nemůžu.

Tvoje máma režíruje film K-11 s mexickou herečkou Kate del Castillo**. Setkala ses s ní?
Jasně, je skvělá, hodně otevřená a boží. Máma má velkéí štěstí, že pracuje s takovou herečkou jako je ona. Vypadá skvěle na motorce. (WTF?:D)

Co máš ráda na tom být slavná a co ti na tom naopak vadí?
Nejlepší na tom je, že můžu s lidmi sdílet pocity. S režisérem, s herci, s velmi hlasitými a vášnivými fanoušky, kteří venku křičí kvůli mně. Sdílet jejich lásku k něčemu tak velkému jako Twilight. Ale nesnáším, když jsou na vás lidé naštvaní, když odmítáte prodat nějakou část svého života. Jestli se jim to nelíbí, tak si můžou políbit p*del. Nemůžu vystát herečky, které si myslí, že si mimo práci zaslouží veškerou pozornost a obdiv.

*matriarch = nevěděla jsem, jak to mám přeložit, google mi vyhodil "matka rodu" a to se mi nechtělo :D
**Kate del Castillo je jednou z nejoblíbenějších hereček v Mexiku.

0 komentářů:

Okomentovat