pondělí 7. května 2012

2012 - Snow White and the Huntsman - Kingdom: "Dark Forest" clip

Ahoj všichni. Jak se máte? Já dost na nic.. jsem naštvaná na mámu.. fakt jsem... ale nechci tu rozebírat proč, je to moc osobní... no dobře, ani ne, na jednom blogu už jsem se o tom rozkecávala, ale nechci na to prostě myslet víc, než je nutný... jen prostě nevím, jak to vyřeším, nějak to na mě padá... potřebuju si najít brigádu, ale je fakt těžký nějakou najít... bez toho, abych si musela nechat udělat výtěry bůh ví odkud.. ano, jde o peníze, jak už vám asi došlo... no nic, dál to řešit nebudu... Omlouvám se za případný pravopisný chyby, koukám tu při tom na hokej:D takže moc nekoukám na klávesnici... ale já to ani nepotřebuju:D píšu po paměti, mám to v ruce, ale prostě... no to je fuk... mám pro vás klip ze SWATH, je to z "Temného lesa" jen s Kristen a vypadá to fakt hustě, líbí se mi to... už se nemůžu dočkat toho filmu...:
* * * * * * * * * *
Hello everybody. How are you? I'm not feeling good... I'm mad at my mom... I'm so angry. I won't write why, it's too personal... well, It doesn't matter, I just don't want to think about that. I have for you today one clip from Snow White and the Huntsman. I'm sorry, if I make some mistakes, but I'm watching ice hockey, because Czech Republic is playing against Norway... and it's interesting match. Plekanec nec nec... okay, I'm fine:D It's 2:2... I'm nosy. That clip is just with Kristen in the Dark Forest and I really love that! It will be so cool, I can't wait!

2 komentáře:

  1. Čím víc ukázek, tím víc je to čekání horší, vážně, už by ty ukázky nemuseli pořád někam dávat na net. Ále, už jen měsíc, to nějak přetrpíme

    OdpovědětVymazat