sobota 12. května 2012

Gallery update 2.1: "Snow White and the Huntsman Movie Promotional Photoshoot - 4 new HQ photos

Fine, mám fakt hodně naplánovaných článků... asi budu muset ten notebook dneska jen uspat a zejtra to dodělat, páč tu mám asi milion odkazů otevřenejch:D Musím holt psát rychleji... nechápu, jak to někteří lidi dělaj, já napíšu za den dva tři články a mam dost, protože při tom dělám padesát devět dalších věcí:D takže když se nahrnou novinky, tak nestíhám a to je ještě k tomu v pondělí premiéra SWATH, no šílený:D Mám pro vás čtyři nový fotky z promo shootu Snow White and the Huntsman, no tyhle jsou konečně ve velké kvalitě. Líbí se mi hlavně ty druhé dvě, jen s Kris a Chrisem, ale nejen kvůli Chrisovi, Kristen to tam totiž podle mě fakt sekne, hrozně se mi líbí ta košile:)
* * * * * * * * * *

Okay, I have many, many articles, so I have to work faster:D I can't imagine how someone can post to much articles in one day, I always write one or three... and I have a feeling, that I wrote about so much things:D Well, now I have for you four new high quality photo from Snow White and the Huntsman promotional photoshoot. I love especially those two just with Kris and Chris Hemsworth, not just because of him, I really love Kristen's outfit there:) that shirt is very nice, don't you think?

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. Nebo nechápu lidi, co mají 365 milionů affsek a musí je taky někdy navštívit.. Zatraceně, už se to blíží, ááá, já se tak němůžu dočkat toho filmu! :) 3. a 4. fotky jsou nejhezčí :)

    OdpovědětVymazat