čtvrtek 24. května 2012

Gallery update 2.7: 65th Cannes Film Festival 'On the Road' premiere (May 23, 2012)

Ahoj zlatka, ako sa máte? Já fajn, jen jsem trochu nemocná.. měla jsem hrozně moc práce tenhle tejden a asi jsem se nějak uhnala nebo nevim... v pondělí toho teda moc nebylo, ale v úterý jsem byla ve škole do sedmi, pak šla na koncert na Pražský jaro a přišla domů někdy v půl dvanáctý... no a včera už mi bylo blbě no, šla jsem s tim do školy, dvě matiky, pak autoškola, totálně mimo jsem byla a pak teorie, no domů jsem přišla v půl devátý, bylo mi děsně blbě, bolela mě hlava a měla jsem teplotu... takže jsem dneska byla doma no. A zejtra teda nejspíš budu taky, páč vůbec nemluvím :D No musím být v pohodě v sobotu, páč jdu do divadla:D Jak vloni s oboustranym zánětem středního ucha :D No nic, dneska mám pro vás nějaká videa, ale i fotky... když jsem teď dva dny nic nepřidala, tak vám to musím nějak vynahradit. No doufám, že se vám budou články líbit, všechny, nejen fotky:D no fotky mají přednost... nejdřív z premiéry On the Road z 65. ročníku filmového festivalu v Cannes. Kristen to tam moc slušelo:) ale teda na premiéře SWATH měla hezčí šaty, ale tyhle taky nejsou k zahození. A hmmm, je tam Viggo:D nejlepší Aragorn všech dob... jo, jsem blázen do Pána Prstenů a co? :D No nic, každopádně byl tam i Robert... nemaj fotky spolu, ale byl tam, v galerii je jedna fotka:) :D no tak to zkoukněte, stojí to za to...:
* * * * * * * * * *
Hello sweathearts, how are you? I'm fine, just ill a little. I had a busy week and it was probably too much. On Monday I was really tired but I didn't do anything special, but on Thuesday I was at school till 7 p.m. and then I was at one concert of Prague Spring, so I came home at 11:30 p.m... pretty good hm? And yesterday, I was already sick, but I was at another driving lesson... and then at theory lesson, so I came home in the evening, on 8:30 p.m. or so... very tired, sick and I had fever... not high, but I had. So I'm home today and I will be tomorrow too, but I have to be okay on Saturday, because I have to go to the theater:D Well, I have for you today photos, these are from On the Road premiere from 65th Cannes movie festival. Kristen had interesting dresses, I quite like them, but these which she had at SWATH premiere were better:D But she looked beautiful :) And Viggo Mortensen is there, hmm... love him! :D The best Aragorn... Well, I love Lord of the Rings :D Anyway, Robert Pattinson was there too... he has no photos with Kristen, but he was there, you can find him in one picture in gallery...:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. mně se ty její šaty moc nelíbily,ale Kristen slušely :) Kristen to sluší vždycky - teda někdy chmatne vedle,ale těch případů je hrozně málo :) a pokud chceš fotky s "Robsten" tak se podívej na fotky z after párty

    OdpovědětVymazat