středa 2. května 2012

2012 - Snow White and the Huntsman - On the Set: The Drunken Huntsman

Měla jsem jít dneska k doktorce na kontrolu... teda, měla jsem tam jít už minulej tejden, ale kvůli autoškole jsem se tam nedostala... no tak jsem tam šla a na dveřích stojí, že neordinuje do 30. května... jako co to dopytle je? Co mám jako dělat teď? Jako jsem z toho fáááákt vodvázaná, že se musim jít ptát tý vedle, jestli mě vezme... paráda fakt, obzvlášť, když už jsem v procesu léčení (nic hroznýho, jen vyrážka:D)... fakt jsem namíchnutá... grr! No nic... Nutně potřebuju alespoň jednou v životě potkat Chrise Hemswortha, vážně! :D Naprosto jsem se do něj zamilovala:D Fakt, že jo:D Mám pro vás to slibované video z natáčení. Je to teda o myslivci a o nějaký konkrétní scéně, kdy tam byl myslivec nalitej:D ale Kris to na začátku uvádí a navíc se to stejně týká SWATH, takžeee...:D No nic, prostě se koukněte, já už se toho filmu nemůžu dočkat:)
* * * * * * * *
I should go to the doctor today... but she wasn't there... and she won't be there till May 30... what the f*ck? What am I suppose to do now? I have to ask the second doctor if I can go there but... it's weird... Well. I need to meet Chris Hemsworth one day! I totally fell in love with him, really! :D I have for you today another SWATH video. It's behind the scene about the Huntsman, but Kristen is presenting that in the begining. It's not long, but interesting, I like it, it's great, I can't wait for the movie!

2 komentáře:

  1. Tak to musí být radost Ti doktoři jsou někd yuplně mimo... Taky se na ten film nemůžu dočkat, prostě..bude to perfektní!

    OdpovědětVymazat