pondělí 28. května 2012

Gallery update 3.2: One new On the Road stills photo


Ahoj všichni. Jak se máte? Já jsem unavená... hrozně, hrozně, hrozně moc unavená, je mi zle, bolí mě záda a zjistila jsem, že ležer na nich tak napůl, notebook mít položenej na břiše a na skrčenejch nohách, moc nepomáhá na to, aby mě bolet přestaly:D Nicméně jsem grogy, totálně, naprosto.. maturitní služby po nemoci asi nebyla úplně to pravý vořechový, fakt ne :D No ale tak co, přežiju to. Jen mě štve, že jsem teď chyběla na dvou hodinách matiky no, to jako není úplně ideální stav, ale tak snad mi někdo řekne, co se dělalo :D ve středu dopisuju test a vůbec nevím, která bije :D taky dopisuju slovíčka ze špániny, píšem ájinu, budu nejspíš dopisovat fyziku a zsv... joo, fakt se mi do tý školy hodně chce tenhle tejden:D No nic, mám pro vás další fotku, tentokrát jen jednu, za to moc krásnou, podle mýho. Je to nejnovější stillska k filmu On the Road, samozřejmě s Kristen, a myslím, že jí to tam moc sluší... vypadá tam hodně zamyšleně a musím se upřímně přiznat, že s každou fotkou mě ten film zajímá víc a víc... tak uvidíme.. no ale už jen pár dní do premiéry SWATH u nás co? Jak se těšíte? Mně nejlepší kámoška slíbila, že se mnou půjde:) což je super, páč nemusim nutit jinou, která teď nemá moc čas, a ani nemusím jít sama, což je fáájn... no nic, snad se vám bude líbit fotka..:
* * * * * * * * * *
Hi everybody. How are you? I'm tired... very very very tired... and sick a little too... I have for you today another photo, just one, but very beautiful. I love this one. It's the newest official photo from On the Road. Kristen looks there awesome!:) She looks there very thoughtfully... I can truly say, that with every single photo I'm more and more interested about this movie:) I think it will be interesting... of course I can't be sure, but I think that... By the way, just a few days to Czech SWATH premiere, are you so excited like me?:D My best friend told me she will go with me so I don't have to force another friend and I don't have to go alone:D Anyway, here is the photo....:
imagebam.com

1 komentář:

  1. To se dneska vůbec nevyplatí být nemocná..Kde jou ty časy, kdy sis mohla být na základce nemocná a bylo ti to úplně fuk Teď si to nemůžeš prostě dovolit.. tak snad ti bude/je líp! :) Úplně to letí, SWATH už za pár dní.. Já se tak těším! To se máš, že máš s kým jít, obávám se, že mou kamarádku asi nepřekecám Bude muset jít! Páč nejspíš teď ani asi nemám s kým jiným A k té fotce, taky se mi tam dost líbí, vypadá tam mladší, tipla bych jí tam možná tak 17/18, ale je tam vážně krásná :))

    OdpovědětVymazat