pondělí 21. května 2012

2012 - Snow White and the Huntsman TV Spot - "Fairest Of Them All"

Brr, úplně mi přeběhl mráz po zádech, jak tam Kristen řve: "Who will be my brother?!" A ještě s tim britskym přízvukem, awesome! :D Malá rodiná krize, vezmu to rychle... Prostě další spot k Sněhurce, jmenuje se "Ta nejkrásnější ze všech"... není tam moc novejch scén, ale nějaký přece jen, třeba ta již jenovaná s křičící Kristen, každopádně se koukněte, je super, no já musím jít, nevím, jestli se ještě dneska ozvu, tak kdyby ne, se mějte pěkně...:

* * * * * * * * * *
Wow, chills ran through my spine when I watched this spot. When Kristen screams: "Who will be my brother?!" and with that british accent it's even more powerful! :D Okay, another TV spot from Snow White and the Huntsman. It's called "The fairest of them all"... there is not many new scenes which we could already see, but some are extra... the one with screaming Kristen, for example. So watch that... little family crisis, i gotta go...:

1 komentář:

  1. Miluju britskej přízvuk a Kristen je s ním víc "sexy" Mám z toho husinu, strašně, strašně, strašně se na ten film těším, už aby to bylo u nás!!! :)

    OdpovědětVymazat