pondělí 28. května 2012

Gallery update 3.1: 65th Annual Cannes Film On The Road Photocall (May 23, 2012)


Ahoj všichni. Jak se máte? Jo, správně, jsem doma, ale ne proto, že bych byla nemocná... jen jsem nešla do školy:D Jdu až v 11:45 :D máme totiž maturitní službu a náš třídní mám řekl, že nemusíme chodit ráno do školy, když máme službu odpoledne... to je fajn, ne?:D Takže jdem až na oběd a pak na tu službu... což tak fajn neni, vzhledem k tomu, že je mi furt blbě a budou tam samý španělé... paráda. No nic. Nevadí... Včera jsem byla dost líná, abych psala články, i když ty fotky už byly uložený, takže až dneska no:D Mám pro vás 192 fotek, slovy sto devadesát dva, tak doufám, že to oceníte:D Jsou samozřejmě z filmového festivalu z Cannes, konkrétně z On the Road photocallu, který se konal 23. května 2012. Kristen to tam fakt moc sluší, podle mého názoru... má super model, hrozně se mi líbí no a pořád se usmívá, což je fajn:) seklo jí to prostě hrozně:) A taky tam byl Viggo Mortensen... hmm... jo, miluj ho :D Tak si užijte fotky:
* * * * * * * * * *
Hello everybody. How are you? Yeah, right, I'm home, but that's not because I am ill... I just didn't came to school, I go at 11:45 :D We have maturita service. And our head teacher told us that we don't have to go to school if we have afternoon service:D That's good, isn't that? Actually afternoon service sucks... and I'm still sick... a lot, but I have to go there. Well, because I was too lazy yesterday, I have for you those photos now in the.. well... morning:D It's 192 photos from On the Road Photocall from 65th international film festlival in Cannes which was on 23rd May, 2012. I saved many photos so I hope you'll like them...:D Kristen looks there amazing, I think:) I love her outfit and she's smiling all the time, love it:) And Viggo Mortensen is there too :) I love him, he's awesome:) Enjoy photos...:
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. strašně moc jí to slušelo...myslím že i víc jak na premiéře otr;)

    OdpovědětVymazat
  2. Já dneska ráno taky nešla do školy Tak trochu..zaspala jsem Ale třídní to nějak nevadilo, že jsem dorazila až uprostřed hodiny, takže fajn A musím s tebou souhlasit, Kristen to tam fakt slušelo, líbí se mi, co měla na sobě :))

    OdpovědětVymazat
  3. Kristen tu vypadala naprosto úžasně! hrozně moc jí to slušelo a vypadalo to,že měla dobrou náladu - na to že tam bylo tolik fotografů prostě tu vypadala úžasně! a ty kalhoty jí taky moc sluší :)

    OdpovědětVymazat