pátek 31. října 2014

Still Alice - new official clip


Bože. Šílenej tejden. Tak šílenej tejden, jsem tuhá. A dneškem to nekončí, i dneska jdu ven a zítra jedu do Brna... zešílím. Dneska jdu na Halloweena, ale nechce se mi jít. Fakt se mi nechce, jsem unavená a je mi blbě, ale už jsem to slíbila, tak se tam musím aspoň ukázat a pak zase odejdu. Omlouvám se, že jsem tu posledních pár dní moc nebyla, ani jsem neobíhala a tak, ale ono ani nebylo moc co přidávat, kromě toho, že jsem vůbec neměla čas :D Každopádně se to pokusím trochu napravit. Vím asi o 4 věcech, o kterých vám chci napsat, ale dneska asi dám jen tuhle jednu a zbytek si nechám na víkend, protože nevím, jak moc se toho může objevit v příštích týdnech, tak ať si to hned všechno nevyplácám :D Každopádně teď k věci. Tohle video jsem viděla už dneska v noci, ale nebyla jsem na příjmu, už jsem ležela v posteli a koukala jsem z mobilu, takže to přidávám až teď. Což je vlastně fajn, protože to zatím aspoň bylo nahráno na youtube, takže nemusím dávat jen odkaz, ale rovnou video. Je to úplně nový oficiální klip z filmu Still Alic. Všichni se nemůžeme dočkat traileru, ale zdá se, že se na to rozhodli jít trochu jinak a zveřejní nejdřív pár klipů. Tenhle druhý je už trochu delší než ten první, opět je to rozhovor mezi Alice (Julianne Moore) a její dcerou Lydií (Kristen) a mně se ten klip hrozně líbí. Utvrzuje mě v tom, že ten film bude určitě skvělý :) a jsem na něj vážně zvědavá. Včera jsem se viděla s Joann :) a už se mi vrátil můj výtisk Still Alice, takže si to možná už i konečně přečtu :D Klip jsem přeložila, takže tradičně pod videem, kdo by nerozuměl.
* * * * * * *
God. Crazy week. Such a crazy week, I am dead. And it doesn't end today, it continues today and tomorrow and I will have free day maybe on Sunday, but not before that. I am so sorry that I wasn't here, but it wasn't just because I didn't have time, but there weren't many news about Kristen actually. Right now I have some, but I am not sure if I won't publish just this one and keep the others for a weekend, because I am not sure about how much news will we receive in next few weeks. Anyway. I have for you now something I've seen tonight, but wasn't able to publish it right after it. It's a second official clip from Still Alice. We are all waiting for a trailer, but it seems like they will publish some clips first. It's a longer one than the first one, again between Lydia (Kristen) and her mom Alice (Julianne), so I am pretty excited. I love this scene, it's beautiful and it makes me believe even more that this is going to be epic. I was out with Joann yesterday and I have my book Still Alice back already, so I can finally read it too :D Enjoy clip.


Lydia: Jaký to je? Jaký je to vlastně pocit?
Alice: No... není to vždycky stejné. Mám dobré dny, špatné dny a v ty dobré dny, prožívám je skoro jako normální člověk, ale v ty špatné dny mám poci, že nemůžu najít sama sebe. Vždycky jsem byla tak definována svým intelektem, mým jazykem, mojí artikulací... A teď občas vidím některá slova přímo před sebou, ale nedokážu na ně dosáhnout a nevím, kdo jsem, nevím, o co přijdu příště...
Lydia: To zní strašně.
Alice: Děkuju, že ses zeptala.

1 komentář:

  1. chápu tě :)) doufám že se uzdravíš :) :3♥ Strašně se na film těším a clip je naprosto užasný :333♥

    OdpovědětVymazat