středa 1. října 2014

Layout no. 18

imagebam.com
August 31, 2014 - October 1, 2014

Ahoj lidi. Nechce se mi ten dlouhej depresivní a naštvanej text psát znova, takže ho psát nebudu... jestli vás zajímá, proč se mi zas všechno sere, tak si to hoďte do translate nebo si to přečtěte v angličtině. Mám depku. Každopáídně jsem vám ale slíbila nový design, takže tady je. V říjnu vychází film Camp X-Ray a tak jsem si říkala, že je to ideální téma na nový design. Pak mi to ale bylo málo, tak jsem přidala i další fotky... a tohle je výsledek. Doufám, že se vám líbí. Ten předchozí se mi líbil, ale myslím, že měsíc byl tak akorát... už mě trochu nudil, ty barvy mi připadaly takové uspávající a nebavil mě, takže jsem vytvořila tenhle. Doufám, že se vám líbí. Dneska už tu nebudu, je mi fakt mizerně.
* * * * * * * *
Hi guys. I have pretty bad day today. Things are getting messed up again and I actually can't really handle it. Don't know what to do, hope that someone will help me with that problem, that ruined this day. I was in school for the first time. I should now, it started weird... bad bad first day. Definitely the worst. I was sick.. and the first lesson was not happening, which wasn't that bad, it just pissed me off, because I had to wake up early. Second lesson was OK, I think I will like that one, kind of... but I came home, checked e-mail and everything is so fucked up. Our teacher doesn't want to teach early, so he decided to eliminate that lesson I wrote into... Because I knew, that I will go there in the morning, I said to my best friend that I will go with her to German lessons for begginers... and I told my dad to pay for that. So he did and now I found out that everything is different. And that one person was able once more ruin not just a day, but first half of the year, my plans. And I don't know what to do now. I really don't know. I wrote to him, I hope he will answer something good... something which is going to help me. Please. Please!!!
But, I am not here to complain about this... actually, I am, it's part of blogger's life, but right now I am here to talk about new design, which I made two days ago, put on just few minutes ago and I hope that you like it. October is the month in which Camp X-Ray comes out, so I decided to use Camp X-Ray as the main topic of this design. But it was not enough, so I add some other stuff on it. I hope you like it. The previous one... was good, I liked that, but I wasn't excited about it. I think that it was here long enough, that it was getting boring a bit. So... Here is the new one, hope you like it. Need to go, won't be here today anymore, I need to cry a little bit and then deal with reality... once more with that life is not fair, even if it looks like it is for a moment. I was happy, no it's just disaster again.

3 komentáře:

  1. Je úplně nejlepší psát komentář a v půlce si všimnout, že to vlastně nepíše! Proč ne?!Ale chtěla jsem říct, že tenhle design jsem opravdu milovala! Fotky byly skvostné a barvy se ti povedly navolit úplně fantasticky! Hrozně moc obdivuji styl jakým tvoříš designy, je to originální a úžasné zároveň!A tenhle nový! Ah, jsem totálně nadšená, že jsi použila fotky z Camp X-Ray, protože je to něco úplně jiného než jsme od Kristen zvyklí a je to skvělé! Líbí se mi hlavně ta fotka, že se drží toho plotu nebi co to je. A barvy jsou příjemné, je to meruňková, ne? No každopádně se to vážně povedlo a já se těším až se tu s ním budu hezky potkávat!

    OdpovědětVymazat
  2. Ten nový layout se ti vážně moc povedl! Moc se mi líbí to "prosluněné záhlaví" - vypadá to vážně skvěle :) A líbí se mi, že jsi layout tématicky zaměřila na Camp X-Ray (já udělala to samé se Serenou, teď už si jen musím počkat až bude layout hotový ).To s tou němčinou mě mrzí. Já úplně chápu tvoje pocity. Na něco se těšíš a pak to něco zkazí. Hádám, že s učitelem asi nic nepohne, ale třeba by se dalo na tu němčinu jít v nějaký jiný den. Ještě se uvidí, snad ti odpoví s nějakou dobou zprávou. Budu držet palce, Angie :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak nejdříve, ten lay je dokonalý. Fakt se mi hrozně líbí, hlavně to záhlaví. To je prostě bomba! =DJinak, učitelé jsou svině... no dobře, to jsem možná přehnala, ne všichni jsou takový, faktem ale je, že i já už jsem narazila na pár takových blbců (každý semestr se minimálně jeden najde), který ti totálně zničí tvoje plány a v mém případě i naděje, že tu zkoušku nakonec stejně ukecám (to se mi stalo loni, kdy jsem šla za učitelem, jestli bych se jen nemohla kouknout na to, co jsem podle něj udělala špatně -- a furt si stojím za tím, že jsem to měla dobře, jelikož spolužačce, která to ode mě celé opsala, to dal -- a vyhodil mě z místnosti takovým tónem, že jsem za sebou nezapomněla prásknout dveřmi =DD každopádně, letos u něj předmět opakuju, tak doufám, že si mě moc nepamatuje =D ). No to jsem ale zase odbočila od toho, co jsem chtěla původně napsat. Doufám, že si to nakonec nějak vyřeší (v dalším příspěvku jsem četla, že si psala, že se s tím nakonec snad něco udělá), tak snad to dopadlo dobře =) Jinak, držím palce =))

    OdpovědětVymazat