čtvrtek 23. října 2014

'Still Alice' and 'Clouds of Sils Maria' at AFI FEST 2014


Ahoj lidi. Mám pro vás skvělé novinky. No... novinky :D Už je to známo několik dní, ale já se k tomu dostala až teď :D Takže o co jde? Dva z Kristeniných filmů, Still Alice a Clouds of Sils Maria, budou promítány na festivalu jménem AFI FEST, který se koná od 6. do 13. listopadu 2014. Budou promítány ve speciální kategorii speciálních projekcí, spolu například s filmem Mommy od Xaviera Donala (<3) nebo filmu s Marion Cotillard, Dva dny, jedna noc.
Still Alice bude promítána 12. listopadu ve 20:00 a 13. listopadu ve 14:30. Clouds of Sils Maria potom 7. listopadu ve 21:30 a 12. listopadu ve 12:00. Tenhle festival se koná přímo v Los Angeles, takže je dost možné a možná i pravděpodobné, že se tam naše drahá Kris ukáže :) Ale uvidíme. Každopádně je to skvělá správa, že tyhle filmy obráží jeden festival za druhým :)

Edit: Kristen se AFI Festu skutečně zúčastní. 9. listopadu bude totiž hostem na panelu jménem Indie Contenders Roundtable, což je panel lidí, kteří něčím přispěli do světa indie (nezávislého) filmu, Kristen tam bude zástupcem Still Alice. Panel je pořádán The Hollywood Reporter, jestli jsem to správně pochopila, a moderován bude Scottem Feinbergem. Spolu s Kristen tam budou i další herci nebo filmový tvůrci, jako například Tilda Swinton nebo Marion Cotillard nebo třeba Jake Gyllenhaal (hell yeah!) a já se toho vážně nemůžu dočkat:)
* * * * *
Hi guys. I have incredible news for you. Well... news. It's known for few days, but I got to writing it down just now. Weeell. What's going on? Kristen's movies Still Alice and Clouds of Sils Maria will be screened at this years AFI Fest. Which is great. This festival is from November 6 to November 13 and both of these movies will be screen in special screening selection, together with movies like for example Xavier Dolan's Mommy or Two Day, One Night with Marion Cotillard.
Still Alice will be screen on November 12 at 8:00 p.m. and on November 13 at 2:30 p.m. Clouds of Sils Maria then on November 7 at 9:30 p.m. and on November 12 on 12:00. This festival is in Los Angeles, so it's possible that Kristen will show up there. I hope she does, well... we will see.


Edit: Kristen will be partecipating at 'Indie Contenders Roundtable' panel on November 9, 2014. So she's definitelly coming. It will be presented by The Hollywood Reporter and moderated by Scott Feinberg. Kristen will be there together with other filmmakers or actors, such as Tilda Swinton or Marion Cotillard.

3 komentáře:

  1. Skvělá zpráva, doufám, že se Kristen na festivalu ukáže, myslím že by bylo škoda jí tam nevidět ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já doufám, že se tam Kristen objeví. Mám radost z každých nových fotek, takže by to bylo skvělé :)

    OdpovědětVymazat
  3. "speciální kategorii speciálních projekcí..." ta část mě opravdu pobavila! Ukazuje to, jak moc jsou oba filmy výjimečné a že to budou trháky! Přiznám se, že o Afi Festu jsem ještě neslyšela, takže netuším jak moc velká akce to a jestli je možnost, že by se tam Kristen objevila na jednu ze slavnostních premiér. No můžu jen doufat!

    OdpovědětVymazat