pondělí 20. října 2014

Gallery update 36.3: Portraits for USA Today

Ahoj lidi, jak se máte? Já fajn, jen jsem trochu naštvaná... protože ve Once upon a time ničí mojí oblíbenou postavu, což nesnášim :D Doufám, že to skončí dobře, protože jestli třeba umře nebo tak, tak je vážně zaškrtim, fakt, že jo :D Ti tvůrci vždycky vymyslí nějakou hovadinu... ách jo. Ale ne, myslím, že to skončí dobře, protože kdyby ne, tak ty tvůrce fanoušci zabijou. No nevadí... mám pro vás dneska jeden článek, protože se necítím zrovna nejlíp, takže ani nemám moc náladu. Nechtěla jsem to tu ale nechat bez jediného článku, takže píšu tenhle. Mám pro vás 8 nových fotek od Todda Plitta. Portréty jsou foceny pro USA Today a Kristen i dělala rozhovor pro tenhle časopis, docela zajímavý a líbí se mi, ale přeložím ho až někdy výhledově, jestli si najdu čas. Každopádně ty fotky jsou vážně skvělé, hrozně se mi líbí :) Ne všechny jsou ve vysoké kvalitě, ale snad se brzy objeví :) Vážně jsem se do nich zamilovala, až tak, že nejspíš aspoň nějakou použiju na příští design, ale uvidíme, jestli se neobjeví ještě nějaké lepší, než začnu o novém designu vůbec přemýšlet. Zatím se tedy mějte a užijte si fotky, jsou vážně skvělé.
* * * * * * * * * * *
Hi guys, how are you? I am fine, just kind of pissed... because they are ruining my favorite character in Once upon a time TV show, I hate it :D But I hope it's going to end happily, because if he dies, I am going to kill them, I am serious :D I think it's going to end well, because fans would be truly unhappy, but... well, it doesn't matter. I have for you now some new photos. I actually have more things to say but I don't have mood for it. I don't feel very well today, but I didn't want to leave it here without any article today, so I am writing this article. I have for you 8 new photos by Todd Plitt. Portraits were taken for USA Today and Kristen also made an interview for this magazine, quite interesting, I will maybe translate it later. I love these portraits. I am almost sure that I will use at least one of them for new design... which I am not planning right now, but in the future. I love them. Not all of them are in high quality, but I hope that they will appear soon.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Wau, tak to je perfektní photoshoot ♥. Kristen je zde naprosto úžasná a hrozně jí to tady sluší :). Určitě nějakou hoď na příští design, byla by škoda tento dokonalý shoot nepoužít :)).

    OdpovědětVymazat