středa 1. října 2014

Kristen will be on The Tonight Show with Jimmy Fallon


Kurva. To se nedá jinak říct. Nechtěla jsem psát, ale nakonec musím. Něco změnilo můj názor. Ne, že by mě to dostalo z blbý nálady, ale trochu topomohlo. Jimmy Fallon převzal po Jayi Leno The Tonight Show natáčenou v New Yorku, což jistě víte, už je to nějakej ten pátek... no ale Kristen u něj od té doby ještě nebyla... ale to se má brzy změnit! Kristen bude hostem Jimmyho Fallona a to již za 6 dní! 7. října! Show je už beznadějně vyprodaná a to to bylo oznámeno akorát dneska :D Což je docela husté. Těším se, neskutečně se těším, jsem tak nadšená!!!
* * * * * * * * * *
Fuck. I didn't want to write anything today, but this just changed my mind. It's just short information, but absolutely awesome. It didn't make me feel much better, but it is a good try and it helped a bit. Jimmy Fallon is a new host of The Tonight Show (like... for months, but it's kind of new...) after Jay Leno left... so he hosts The Tonight Show in New York. And Kristen is going to be his guest on October 7, 2014! She wasn't there for such a long time, but now she will! I am sooo excited! So so so excited! It's amazing!

3 komentáře:

  1. Na nový rozhovor už se moc těším :) Jimmy by si s Kristen mohl zahrát jednu z těch jeho her Taky se moc těším na fotky a jsem zvědavá, co na sobe Kristen bude mít :)

    OdpovědětVymazat
  2. Joooooo, tak to se těším, Jimmyho mám ráda, je to jeden z těch mých oblíbenců v talk shows, takže super, snad si spolu i něco zahrajou

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je bezva!! Ten pořad mám moc ráda a rozhovor bude určitě super:)

    OdpovědětVymazat