středa 8. října 2014

Gallery update 35.7: On Jimmy Fallon's The Tonight Show

Dobře, tohle je zkrátka rozkošný. Fakt roztomilý. Kristen vypadala roztomile. Byla včera hostem The Tonight Show s Jimmy Fallonem a vypadala vážně skvěle. Ještě nemám video, protože ten článek je psaný v jednu ráno, když ještě nebylo k mání a upřímně pořádně nevím, v kolik hodin by k mání být mělo, každopádně mám pro vás ale pár fotek. Není jich moc, ale ani vyloženě málo a zbožňuju každou jednu z nich. Kromě toho, že Kristen vypadala skvěle, tak to vypadá, že se tam dobře bavila, protože na všech fotkách se usmívá :) Hrozně se mi líbí ten top, ten žlutý svetr, ráda jí zas jednou vidím ve žluté... na to, že je to její oblíbená barva, jí nosí docela málo :D a ta sukně je taky pěkná, no co žeru nejvíc jsou ty boty. Tipla bych to na Jimmy Choo, ale jako hádat nechci, jen si to myslím :D Možná vám dodám bližší info zítra, až budu mít nervy na to to dohledávat :D Každopádně hráli samozřejmě s Jimmym i hru, bez toho to nejde... a to je asi ta nejbožejší věc na planetě Zemi, fotky z téhle hry. Kristen s tou sloní maskou? Oh my Carlisle, prostě CUTE! Hrozně se těším, až ten rozhovor uvidím, podle těch fotek to musela být vážně zábava! :) Doufám, že se videa dočkáme už zítra. Teda dneska. No, pro mě zítra, protože já beru zítra až když mezitím proběhne alespoň hodina spánku, což zatím neproběhla, ale už na tom jdu pracovat :D
* * * * * * *
Okay, this is just gorgeous. And CUTE. So cute. Kristen looked so cute. Kristen was yesterday on The Tonight Show with Jimmy Fallon and she looked great. I don't have the video yet, because this article is written before it aired in the TV, but I have for you some photos. And these photos are just the best :D Perfect. Kristen looks so cute in that yellow sweater, or I will say just top :D and that skirt is great too, but what I love the most are those shoes. But it's not what I am so excited about. It just looks like she had pretty great time there with Jimmy and they also played one of his games and that's like the cutest thing on planet Earth :D those photos with that elephant mask. Just... God, I love her so much :D She's smiling a lot and that's great. From some people who were there we know that they were talking about her dogs, about how she found Cole and some other stuff, let's see tomorrow. I hope that tomorrow. But now just photos, but they are absolutely amazing.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Mně se na tomhle outfitu moc líbí ta kožená sukně a ty boty ♥ :) Jinak Kristen v té sloní masce vypadala báječně! Na tomhle rozhovoru se mi líbilo, že se tu hodně smála :)

    OdpovědětVymazat
  2. tá posledná vyzerá perfektne!:)

    OdpovědětVymazat