úterý 7. října 2014

Gallery update 35.6: 'Camp X-Ray' premiere in New York

Dobře, tohle mi trochu ujelo :D Uložila jsem víc než 100 fotek. No... měla jsem chvíle, kdy jsem ukládala i přes 300 fotek, ale to jsou doby, který pamatuje asi už jen Cherry nebo Dee, které znaly můj starý blog o Twilight :D A ty doby jsou fakt hodně dlouho pryč :D už nejsem takový šílenec, jako jsem byla, tehdy jsem to vážně přeháněla :D I proto mě překvapilo, že jsem fakt uložila víc, než 100 fotek, normálně tu stovku většinou nepřešvihnu :D Ale tak což. Doufám, že aspoň někteří z vás nahlédnou fakt i do galerie a nejen na ty fotky tady v článku :D Ale tak víte co, mě to baví, není to tak, že bych se k tomu musela nutit :D Tentokrát to šlo fakt samo :D Kristen včera byla na premiéře filmu Camp X-Ray v New Yorku spolu s Peymanem Maadim a Peterem Sattlerem a vypadala naprosto úchvatně. Šaty, které měla, se mi hrozně líbily. Jsou od začky JMendel a lodičky jsou od Louboutine. Ty samozřejmě v průběhu sundala a pobíhala tam bosky, protože je to Kristen a nezmění se. Já jsem se teda dneska hned po imatrikulaci přezula do tenisek, já nemám co kecat :D Make-up dělala samozřejmě Kristenina kamarádka a vizážistka Jillian Dempsey a myslím, že se jí moc povedl. Líbí se mi tyhle kouřové stíny. Hlavně Kristen sluší :) Miluju ty fotky, na kterých je s Peymanem, protože na nich se furt směje, tihle dva si zdá se vážně sedli a myslím, že je to skvělé :) Obecně se na těhle fotkách hodně usmívá a některé z nich jsou určitě horkými kandidáty na příští design :D Myslím, že vypadala vážně úchvatně, co říkáte? :) Dneska bude alespoň na jedné z akcí mít model od Chanelu... čehož se trochu bojím, ale kdo ví :D Tipla bych si, že na návštěvě Jimmyho Fallona, ale těžko říct. Možná si to odbude jedním outfitem, nikdo by se na ní nemohl zlobit, celý den se jen převlíkat musí bejt dost o nervy :D ale já doufám, že se předvede alespoň ve dvou :D Zatím se mějte a užijte si fotky. Fakt je zbožňuju všechny, i když jich je 132 :D No ty vybrané jsou mými favority.
* * * * * * * *
Okay. This is getting crazy. I saved more than 100 photos. Well... I had times, good times, a long time ago, probably time that can remember just Cherry or Dee, because they knew my old site, I was able to save more than 300 photos, but these moments are gone. So I am surprised I was able to save that much photos, but I just loved all of them and I couldn't skip more than I skiped :D So I hope that some of you will at least comment it, because it took a while to save them all. Well, Kristen attended New York premiere of Camp X-Ray yesterday, on October 6, 2014. And she looked absolutely gorgeous. The dress is by JMendel and those heels are by Louboutine. I love her outfit! And I also love how her hair was done and also the make-up, which is made of course by Jillian Dempsey. I like these photos so much, because Kristen is smiling a lot and the best photos are those with Peyman Maadi, where she laughs and I guess they get on well with each other, which is great :) I think she looked stunning! Tonight she's going to wear Chanel dress for one of her events, I guess that for Jimmy Fallon, but we will see. Jimmy Fallon will be on probably this evening, but in New York, so... tomorrow, I hope. I can't wait for it, I hope that we will have at least some photos. Enjoy photos, I hope you like them. I love them all. All 132 I saved :D

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Zdá se mi to nebo máš zase new lay? Je moc nice..
    Jinak Kristen to tam naprosto slušelo..moc jsem si ty její krátké vlasy neoblíbila, ale tady vypadají vážně božsky! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přiznám se, že do těchto fotek jsem se skutečně zamilovala. Úplně mě polil pocit blaha, když jsem je uviděla na facebooku :) Kristen zde vypadala absolutně fantasticky! Ty šaty jsou dokonalé a řekla bych i docela rafinované. Při prvním pohledu jsem si vůbec nevšimla, že mají dvě vrstvy - vevnitř jsou béžové a navrchu černé s ozdobami. Takže palec nahoru! Taky se mi zde hrozně líbí ten její účes. Myslím si, že tenhle krátký sestřih Kristen neskutečně sedl (a zdá se mi to nebo má ty vlasy nějaké tmavší?). Já osobně jsem nadšená a mám velkou radost, že se teď Kristen bude na veřejnosti objevovat častěji :)

    OdpovědětVymazat