pátek 17. října 2014

Gallery update 36.2: On The Tavis Smiley Show on October 15, 2014

Kristen byla hostem v show Tavise Smileyho a to 15. října 2014. Nemůžu se dočkat toho videa, vážně nemůžu, bude to absolutně skvělé. Jsem hrozně nadšená, že Kristen dělá zase jednou promo svým filmům a obráží tyhle akce, už dlouho jsme ji takhle neměli šanci nikde vidět, naposledy když měla premiéru Sněhurka a lovec. Každopádně show ještě nebyla vysílána, ale až bude, rozhodně vám hned přidám i video. Zatím mám pro vás alespoň fotky z natáčení/přenosu, které se mi osobně hrozně líbí. Kristen to tam neskutečně sekne, ten outfit se mi hrozně líbí, je takový elegantní, ale zároveň působí pohodlně a uvolněně a myslím, že Kris vážně sedí :) a začínám si na ty její vlasy zvykat až tak, že se mi možná líbí víc než ty dlouhé :D I když tak daleko bych možná nezacházela. Každopádně si jdu konečně zkusit pustit ten Camp X-Ray a pak dám vědět, ale trochu se toho bojím.
* * * * * * * *
Kristen was on The Tavis Smiley show on October 15, 2014. I can't wait for the video from this show, I really can't! I am so excited Kristen is promoting her new movies, that's so amazing. We don't have the video yet, it wasn't shown in TV yet, but we have three amazing HQ photos from the show. I love them. Kristen looks so gorgeous! She looks stunning! I love her outfit, elegant but also looks comfortable. And I actually got used to her hair already and I kind of love it sometimes even more than the long hair. Enjoy photos, I hope we will get the video soon. Anyway, I did not watch Camp X-Ray yet, I am afraid I won't understand :D But I will try :D

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

1 komentář:

  1. Vypadala opravdu úžasně! Ten její outfit se mi moc líbí :) Hlavně teda to černé sáčko! To bych jí hned sebrala A na rozhovor už se taky moc těším. Snad vyjde brzy :)

    OdpovědětVymazat