úterý 28. října 2014

Gallery update 36.5: First official 'Still Alice' poster

Ahoj lidi. Jak se máte? Dnska jedu do Plzně za příbuznými a nejspíš budu řídit, na což se vážně netěším :D No ještě než pojedme, tak mám pro vás aspoň jeden krátký vstup. Mám pro vás první oficiální plakát k filmu Stil Alice. Raději bych byla za první oficální trailer, řekněme si to narovinu, ale jako nezlobím se ani za plakát :D Je to alespoň něco a trochu i předzvěst toho, že se možná brzy objeví i něco dalšího. Ten plakát se mi moc líbí, je takový jednoduchý, ale já jsem za to, že v jednoduchosti je krása. Každopádně se musím přiznat, že se mi ale víc líbí ten jeden vytvořený fanouškem, který se tak nějak trochu proslavil, protože je vážně boží. Můžete se na něj kouknout tady. Je to poměrně známá věc, že fanouškovský art bývá často hezčí než ten oficiální :D Ale i ten oficiální s Julianne je skvělý, takže snad se vám taky líbí:)
* * * * * * * * * *
Hi guys. How are you? I am going to Pilsen today to visit my family, but before I go, I have to publish this. I have for you first official poster to Still Alice. I would prefer first official trailer, but I am not mad that it's just poster, if you know what I mean ;D Anyway, this poster is very simple, but still very beautiful. I love it, but I have to admit, that I like more that famous fan made poster. You can checked it out here. But this one with Julianne is official and it's great, so... enjoy :D

imagebam.com

6 komentářů:

  1. Noo mám čerstvě řidičák a před každou jízdou mám hroné nervy, takže to že se netěšíš absolutně chápu :/ Plakát je opravdu takový,.. Jednoduchý O_oJinak bych chtěla říct, že na blogu je kontrola affiliates, pokud chceš být dále affs zapiš se prosím :)
    http://american-horrorstory.blog.cz/1410/kontrola-affiliates

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tak, ten fanouškovský se mi líbí o něco více :), sice jsou jednoduché ale přeci jen krásné :), vlastně ani ten officiální není vůbec špatný, jen škoda že na něm není Kristen. Doufám že se k filmu objeví zase více novinek :).

    OdpovědětVymazat
  3. máš uplnou pravdu s tím plakátem taky se mi líbí ale líbí se mi víc ten od fanoušku Woow ty už řídíš páni přeju ti krásnou cestu na to už je asi pozdě ale to je jedno

    OdpovědětVymazat
  4. Já tu jednoduchost prostě miluju, plakát se mi moc líbí..i ten fanouškovský Jo a Andrew má ten plnovous kvůli roli, samozřejmě Bude hrát mnicha ve filmu Silence. Ale jako pěstuje si ho už docela brzo, protože natáčení by mělo začít až v únoru příštího roku I když ono je známo, že on se na role připravuje opravdu důkladně, každopádně si vedle Emmy přijdu jediná, komu ty vousy ani nevadí, i když se těším, až je shodí

    OdpovědětVymazat
  5. Taky se mi líbí víc ten od fanouška:) ale tenhle taky není špatný, jen škoda, že tam není Kristen. Užij si to v Plzni! Já jsem vlastně ještě nikdy v téhle části ČR nebyla:)

    OdpovědětVymazat
  6. Mne príde, že tá farba tam moc kričí, takže som radšej za ten fanúšikovský (ja som ho tiež pridávala na blog, ale už dávnejšie A je podstatne krajší). Každopádne, najviac sa mi páči taký ten, čo je tiež dosť stillska, ten pri tom mory, kde Jul vidno zozadu :)

    OdpovědětVymazat