středa 8. října 2014

Another new Camp X-Ray clip

Tohle je asi nejlepší klip, který byl zveřejněn. Kromě toho, že je delší, stejně jako ten včerejší, takže máme možnost vidět víc než jen pár vteřin, tak se mi hrozně líbí obecně. Ten ze včera, který byl zveřejněný dneska teda, ale časově vzhledem k místu zveřejnění už to bylo včera, se mi taky hodně líbí, ale tenhle víc. Je to rozhovor mezi Drummondem a Cole, kdy je Cole vyslýchána kvůli údajnému navázání přátelství s jedním ze zajatců, tedy s Alim. Všichni dobře víme, že to navázání přátelství není údajné. Dál čtěte, jen pokud plánujete koukat se na klip. Každopádně se skutečně sblížili, ale navazovat přátelské vztahy se zajatci v Gitmu je přísně zakázáno, tudíž to Cole samozřejmě popírá. Těch klipů se objevuje vážně hodně, takže pochopím, když se nekouknete a budete chtít zůstat překvapení, ale je vážně skvělý a mně se hrozně líbí. Překlad je pod videem, tak si ho užijte. Zítra, jestli budu mít náladu a čas, tak poukládám fotky ze včerejších a dnešních akcí, ale dneska už si musím jít lehnout, protože vstávám v půl sedmé :D Zatím se mějte a nejpozději v pátek ještě čekejte recenzi - tedy spíš výpis dojmů o Sils Maria.
* * * * * * * * *
This is like the coolest clip we had the opportunity to see. It's new clip from Camp X-Ray, showed on The Tonight Show with Jimmy Fallon and I totally love that, like totally. Kristen is here absolutely awesome, she also looks gorgeous and I love it. It's a scene between her character of Cole and Drummond and they are talking about Ali and her relationship to him. And you just HAVE to watch it's, it's so great, I love it.


Drummond: Zajatec 471. Vy dva jste přátelé?
Cole: Ne, pane.
Drummond: Nejste k sobě přátelští?
Cole: Ne, pane.
Drummond: Nemluvíš s ním?
Cole: Mluvili jsme spolu. Já... nejsem... já...ehm... Jak říkám v hlášení-
Drummond: Četl jsem tvém hlášení, vím co je v něm, a taky vím, co o něm říká desátník Ransdell, ale co nevím, a nejspíš nikdy nebudu vědět, je o co tady skutečně jde.

3 komentáře:

  1. Ahoj, Angie mojeee.. Jsem ráda, že jsem našla od tebe komentář na blogu.. Já se totiž začínala bát, že mě ignoruješ nebo, že si na mě naštvaná nebo podobných pocitů... Poslední dobou mám totiž vážný pocit, že jsem vážně ignorována,.. Což je asi trochu střelený, ale pocity si asi nevymluvím..
    No, nepovídej.. já že se trefila do písničky, kterou známe obě dvě? To se divím, panečku.. Vím, že by si za mnou šla a přepsávala si adresy blogů, ale už mě to štve, že jsem takový přestěhovalec.. Ale teď jsem spokojená, zelená barva se mi fakt líbí... Líbí se mi, jak jsem si to tam vyrobila a tak... jediný co řeším je to téma, ale tak mě u každého toho tématu něco štve a něco moc baví, ale tak zatím jsem na knižním na tomhle a zatím mě to baví, tak snad to tak vydrží dýl než měsíc...
    Jinak jsem teď hodně mazala, takže tak!
    No a co SPN? Začala si koukat nebo je to pořád na seznamu věcí, co bys chtěla, ale nedostává se času.. Já teď mi přijde nemám čas ani se jít vyčůrat... furt něco do školy... a už toho mám docela nad hlavu.. Do toho ty maturitní otázky, povinná četba :/ a ještě seminárky 4 do každého maturitného předmětu jednu.. no mě jebne... a to nakonec budu stejně odevzdávat jenom jednu k maturitě, ale prostě musím udělat 4 No prostě hrůza děs!
    A co, jak se máš jinak? Až bude trochu času, napíšu ti e-mail jen tak vykecávací, teda pokud tě ještě neštvou ty moje stěžovací maily...   Ale když ty mi vždycky umíš tak pěkně poradit úplně ve všem ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Byl znovu otevřen blog o seriálu The 100 který vysílá americká stanice The CW ultimate-the100.blog.cz (prosím neber to jako spam ale jako informaci) :)

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, vážně to vypadá zajímavě!

    OdpovědětVymazat