čtvrtek 2. října 2014

2 New Clips from 'Camp X-Ray'

Ahoj lidiiii. Pořád mám blbou náladu a zřejmě budu mít každej čtvrtek celej semestr... ale novinky o Kristen se hodně hodně snaží, aby mi ji zlepšili. Mám pro vás totiž nový klip z filmu Camp X-Ray. Teda... on to není úplně celý klip, je to ukázka z klipu, který jak doufám brzy zveřejní, ale furt je to něco. A k tomu něco úžasného. Je hrozně kraťoučký, ale já jsem nadšená úplně ze všeho, co se ohledně Camp X-Ray objeví, takže samozřejmě i z tohohle. IFC Films ho zveřejnili na svém oficiálním Instagramu, tak možná zveřejní i nějaké další. Nebo možná zveřejní nějaký Kristen u Jimmyho Fallona, uvidíme. Zatím se koukněte na tenhle a užijte si ho :)
Edit: Přidala jsem ještě jedno video, které bylo zveřejněno až po té, co jsem odešla do školy :D Takže až takhle večer. Je to opět kraťoučká scéna, tentokrát s Kris a Lanem Garrisonem a i tuhle vážně žeru, jsem na ten film ještě zvědavější než kdy dřív. BTW už se mám líp, zdá se, že se s tím půjde dát něco udělat, ale uvidíme...
* * * * * * * * *
Hi guuuuuys. Still bad mood. But news about Kristen are really trying to make me feel better. I have for you new clip from Camp X-Ray! It's actually just a preview of a clip, but it's still a clip. And I love it, totally. It's very short, but pretty cool. I will love this film. And I hope that we will see some more before the premiere. Enjoy.
Edit: I added one more, which was published after the first one. It's a short scene with Kristen and Lane Garrigon and I also love it, it makes me to be soooo nosy and excited!


Drummond: Líbí se ti tady? V Guantanamo Bay.
Cole: Ano, pane. Je to v pohodě.
Drummond: Já to tu nesnáším.


Randy: Počkej, počkej. Žádná jména na tomhle bloku.
Cole: Jo.
Randy: Jasný?
Cole: Jasný.
Randy: Můžeš s nimi mluvit, ale nenech tyhle lidi, aby o tobě něco věděli. Nenech je dostat se ti do hlavy.

3 komentáře:

  1. Božínku.. ten layout je perfektní! Hrozně moc se mi líbí kombinace světle růžové a oranžové... fakt se mi to děsně moc líbí! :) a ty fotky :) fakt nevím, jak to děláš, ale líbí se mi to, jak to děláš.. To video se mi líbí... už jen pohled na Kristen jak pronáší jednu jednoduchou větu v téhle roli mi připadá, že konečně bude zase na co koukat.. Fakt se na to těším... <3
    A ten její hlas... já nevím proč, ale kdykoliv uslyším její hlas.. tak jsem šťastná... :)
    Yes sir, it's fine... Tak jo, jinak jsem naprosto normální, přísahám!

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé tvůj blog vypadá skvěle! :) A na ten film se strašně těším! :)

    OdpovědětVymazat