sobota 25. října 2014

Kristen plays guitar with her friend


Ahoj lidi. Mám pro vás jen rychlý článek, zatímco se snažím vymyslet, jak zaplatím za večeři :D Nicméně. Miluju tuhle věc, co pro tebe mám, fakt hrozně moc. Bude nejspíš brzo smazaná, protože je šlohnutá ze soukromého instagramového účtu jedné Kristeniné kamarádky, ale je vážně perfektní. Normálně kradené věci nezveřejňuju, ale tentokrát udělám výjimku. Protože tohle prostě musíte vidět. Kristen tam totiž se svojí kamarádkou hraje na kytaru a je to prostě dokonalé video :D Sice tam vidíte jenom její kytaru a její ruku, ale prostě... to musíte vidět :D Rozhodně se koukněte :)
Edit: vyměnila jsem to předchozí video za o něco delší :)
* * * * * * *
Hi guys. I have for you just quick article, trying to figure out, how I am going to pay for my dinner today. Anyway. I love this thing, so so so so much, but it will be probably deleted soon, so check out quickly. Kristen's friend published this video and photo on her Instagram accout. The video is not public, but someone stole it and published on youtube. I normally don't publish things like this, but I had to publish this one. Kristen is there playing the guitare. God, I love it. So so so so much. Check out.

8 komentářů:

  1. Nie! Prečo je to také krátke ? Ten náhľad je úplne perfektný, Kristen je tam strašne zlatučká, a pravdepodobne dnes aj od toho nadšenia a navnadenia chytím do rúk po sto rokoc gitaru Znejú super, len fakt škoda, že je to krátke. Na druhú stranu som rada, že som videla aspoň toto, veľmi ma teší, že Kristen takto trávi čas :)

    OdpovědětVymazat
  2. A, ještě jsem se na to video stihla podívat, taky si myslím, že ho brzo někdo smaže. Ta melodie zní skvěle. Ráda bych viděla hrát Kristen někde naživo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé to je krásný, chci slyšet víííc! Stejně je obdivuju, že umí hrát, hezky se to poslouchá
    Jéééé a mám to ale krásnou ikonku ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky, mockrát se omlouvám za stejnou zprávu :)), píšu Ti z mého nového blogu, jestli máš zájem, určitě se zapiš ke mně do náběru, moc ráda bych s Tebou byla pořád AFFS :)!!

    OdpovědětVymazat
  5. Wau, hrají opravdu fantasticky :), škoda že je to tak krátké :(. Strašně je obdivuji, že umí hrát...já už měsíc se snažím hrát na piano a nepoznám ani jedny blbé noty D.

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem ráda, že jsem video stihla a musím říct, že to holkám hezky ladí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Je to moc hezké video, hrajou vážně krásně!! Škoda že to není delší!

    OdpovědětVymazat
  8. Juu to je super! netušila jsem, že Kristen umí hrát na kytaru :)

    OdpovědětVymazat