pondělí 6. října 2014

New clip from 'Camp X-Ray'

Měla jsem absolutně úžasnou přednášku dneska. Britskou historii s rodilym mluvčím ze Skotska. Bylo slyšet, že je Skot, ale bylo mu skvěle rozumět, trochu jsem se zezačátku bála. Bylo to fakt skvělý, budu tenhle předmět milovat. Zaprvé neskutečně potrénuju angličtinu, zadruhé mě to zajímá, protože je to historie a zatřetí ten týpek je fakt boží, ten co to učí :D Je to vtipálek a hlavně to přednáší hrozně zajímavě a má takovej výraznej hlas, kterej člověka upoutá, neusínáte u toho, jak u některých jiných přednášek. A hlavně mě baví už jen poslouchat tu angličtinu a jsem nadšená, protože tak dobře rozumím. No nic, jak se máte? Mám pro vás ještě jeden kraťoučký klip k filmu Camp X-Ray. Je to jen výměna dvou vět mezi Alim a Cole, no stejně je skvělej a rozhodně si ho pusťte! Jen si nejsem úplně jistá, co Kristen říká :D ale něco v tom smyslu, co jsem napsala do překladu no :D Jinak teda tenhle týden bude náročnej. Nejen pro Kristen teda, já toho mám taky horu, co musím zvládnout :D Ale dneska večer má premiéru Camp X-Ray v New Yorku, na kterou Kristen dorazí spolu s Peterem Sattlerem a nejspíš i s Peymanem a možná i dalšími herci. Zítra hned tři věci, nejdřív promítání filmu na Forum Film Festival, potom Q&A s Peterem, Kristen a Peymanem v Apple Store a potom ještě bude Kristen hostem v show Jimmyho Fallona (na což se těším asi nejvíc). No a ve středu je v New Yorku ještě premiéra Clouds of Sils Maria (a zároveň ten samý den jdu s Ajjinkou na tenhle film do kina v rámci festivalu Be2Can) no a téhle přemiéry se má Kristen taky zúčastnit spolu s Juliette a Chloé. Takže toho bude mít holka vážně docela dost. Plný kecky, abych to tak řekla :D ale já se na to moc těším :)
* * * * * * * * *
I had absolutely amazing class today. British history with a native speaker from Scotland. And I will love this subject, it's just going to be so amazing, I love it. Well, it was just first lecture, but it was awesome. He's funny and it's refreshing. And it actually felt so good sitting there and listening the English. I loved it. Anyway, how are you? I have for you one more clip from Camp X-Ray. This week is going to be amazing. Tonight it's Camp X-Ray premiere in New York, tomorrow three events, Kris will be on Jimmy Fallon in the evening and before that there will be a Q&A with Kristen, Peter Sattler and Peyman Maadi. And also Camp X-Ray screening at Forum Film Festival and on October 8, 2014 is going to be a premiere of Clouds of Sils Maria in New York. Sooo... that's going to be a loooot of things to do :D I can't wait for it! Enjoy this clip, very short, but I still love it.

Ali: Jak sis vybrala svoje křesťanství hm? Byli to tvoji rodiče?
Cole: A něco jako "přestaň s těmahle debilníma kecama" nebo tak :D netuším :D

2 komentáře:

  1. Skvělá ochutnávka z filmu . Jinak překlad máš dobrý, něco takovýho jsem jí taky asi rozuměla.
    No jo...americkýmu přízvuku porozumíš hůře no .

    OdpovědětVymazat
  2. Já už se moc těším na toho Jimmyho!:) A britská historie musela být skvělá. Británie a dějepis jsou dvě věci, které mám nejradši! A taky bych si moc ráda vyzkoušela mít hodinu s rodilým mluvčím. U nás ve škole chvíli učil Australan, ale už se zas odstěhoval:(

    OdpovědětVymazat