úterý 21. října 2014

Kristen on the Tavis Smiley Show (full interview)

Ahoj lidiii. Zrovna jsem se dostala domů... a musím napsat tenhle článek i přes to, že vstávám už za necelých 7 hodin. A mně sedm hodin vážně nestačí :D Zvlášť necelých. Každopádně mám pro vás celý rozhovor Kristen ze show Tavise Smileyho, který se dneska objevil a mám mimochodem i transkript, takže zajímavé pasáže zítra přeložím a přidám :) Teď jen zveřejním to video pro lidi, co by se tu objevili zítra během odpoledne, aby se mohli alespoň kouknout a k večeru přidám i nějaké detaily, protože já sama jsem viděla asi jen půlku, možná ani to ne, protože jsem vážně dost utahaná a jen jsem to sem chtěla hodit, než to zalomím :D Byla jsem totiž dneska v kině, no nečekala jsem, že přijdu domů tak pozdě. Film byl totiž o něco delší než jsem si myslela, že je... Je to mimochodem film od stejného distributora jako Camp X-Ray, akorát, že tenhle byl o hodně víc propagovaný... jmenuje se Boyhood a je hrozně profláklý. Nevím, co na to říct no. Ten film je hoooodně dlouhej. Až moc na můj vkus... Hlavně proto, že jsem vypila dost kofoly... a k tomu jsem od půl třetí nejedla a ten film byl od půl devátý do jedenácti. Vlastně možná i pozdějc než do jedenácti. Trochu. Na to, jak o tom všichni pořád básní, mi to nepřišla až taková bomba. Jako nemůžu říct, že by to nebyl pěkný film, je to jo, je pěknej... neurazí, je takovej poklidnej, člověk se při něm moc nestresuje... a je rozhodně unikátní tím, že se natáčel já nevim kolik let a fakt zachycoval ty samý lidi a teď vidíte ten vývoj... ale to bylo tak nějak... všechno. Já nevím. Neodnesla jsem si z něj takovej pocit, jakej jsem si myslela, že si odnesu. A možná to bylo i tím, že byl fakt dlouhej, bolely mě záda, měla jsem hlad a chtělo se mi na záchod :D ale zkrátka mi nepřijde tak úchvatný jak všichni říkají. Speciální a zvláštní a unikátní... to ano, to je. Ale že by byl nějak strhující, to se říct nedá. Nenudila jsem se, to ne, ale nevím no... je to hodně o tom mym pocitu... a mě zkrátka nenadchnul. Možná jsem ovlivněná tím, že mám ráda Kris, ale Camp X-Ray mi třeba přišel lepší. A hlavně ne tak dlouhej :D No nic. Zpět k Tavisi Smileymu a Kristen. Kristen to hrozně slušelo... z té části, co jsem viděla, mi přijde, že se tam Kris cítila celkem dobře, jak tyhle akce zrovna moc nemusí a ten rozhovor na mě působí vážně dobře. Zítra sem skočím, hned jak se dostanu na počítač, a začnu překládat ty části rozhovoru, pro který mám transkripci. Tak zatím dobrou noc.
* * * * * * * * *
Hi guuuuys. I just got home and I... I had to write this article despite the fact I am getting up early in the morning. Because I have for you full interview from Tavis Smiley show and I had to go straight to find it and publish it. I also have a transcript of interesting things Kristen said during this interview, which I absolutely love by the way, but I will translate it tomorrow (well... today :D), because right now I just want to publish this video and go to bed. I was in the cinema tonight with my friend, I've finally seen that famous film (with the same distributor as Camp X-Ray) which is called Boyhood... and I can't say I did not like it or that it's a bad movie, but I just feel like it's a little bit overrated... well, it's unique, it's nice, kind of special... definitely special, but... but... you know... that's it. No real story, just pretty long movie about a boy during the time as he grows up. Which is nice, but... I feel like that's not enough, it was fine, funny... but it actually... I didn't get that feeling I thought I will go with from the cinema, you know. And it is fucking LONG. Way too long for someone who drunk half a litre of Kofola right before that and didn't eat since 14:30... So that maybe influenced me. Well, back to Tavis Smiley and Kristen. I just feel like Camp X-Ray was better :D anyway. Kristen looked gorgeous. She talks of course about Camp X-Ray, but I actually didn't see it full yet, I just wanned to put it here also for me, not just for you, so I could just add the translation and won't forget about it :D

1 komentář:

  1. Nuž, vďaka nášmu super internetu asi bude ešte nejaký ten čas trvať, kým si video pozriem (resp. kým mi nabehne ), ale nevadí Každopádne, Ange, ty vieš, že nedostatok spánku je moje druhé meno Vďaka tomu, čo sa v noci dialo a vďaka praxi som spala tak päť hodín, ale Monster sa o energiu postaral Ten film, o ktorom tu píšeš nepoznám, ale celkom ma zaujíma, o čom to je Na Camp X-Ray sa teším, a dúfam, že sa to k nám dostane, pretože si to chcem pozrieť v kine, no Viem, že si to už videla, ale ja si na to fakt počkám Mimochodom, čo sa ešte Kristen týka, videla som len tú prvú úkažku, a tam bola podarená :)
    P.S. Hádam budeš mať dnes viac spánku .D

    OdpovědětVymazat