neděle 12. října 2014

Gallery update 36.0: 'Camp X-Ray' Meet the Filmmakers Q&A

Moje oblíbená Vlogerka z youtube byla na filmovém festivalu v Londýně před.. no, nějakou dobou, nevím, jak staré je to video... a promítali tam Camp X-Ray. Naprosto mě minula informace, že tam má ten film být, ale jde o London Film Festival. Mám dojem, že tam možná měla být i Serena s JLaw, ale nejsem si tím jistá, možná je to nějaký jiný festival. Každopádně ale Peter Sattler tam byl a mluvil s diváky o filmu a tak a jsem nadšená z toho, co Beckie0 o tom filmu říkala, protože to v ní vyvolalo přesně ty pocity, u kterejch předpokládám, že to vyvolá u mě a podle toho, co říkala, jí film vážně dostal. A to doufám dostane i mě :D Každopádně jí teda závidím, že ten film mohla vidět, ale jsem ráda, že se jí tolik líbil a že se o to podělila. Pokud se na to chcete kouknout, tak se můžete podívat tady. Mluví ještě i o The Imitation Game s Benem Cumberbatchem a i na to pěje chválu :) No nic. Kristen měla poměrně náročné úterý, podobně jako já :D no dobře, měla to horší :D Kromě toho, že byla u Jimmyho Fallona, pak měla ještě Q&A o Camp X-Ray a nakonec ještě premiéru. A kromě toho, že byla na třech akcích, tak se na každou ještě jinak oblíkla :D Já pro vás mám teď fotky z té druhé akce, což je právě to Q&A, tedy Questions and Answers (Otázky a odpovědi). Konalo se to v Apple Store v New Yorku a kromě Kris tam byl ještě Peter Sattler. Mám z toho i video, takže to, o čem mluvili a tak, zatím vypustím. No Kristen to hrozně slušelo, ten model, co měla, se mi děsně líbí, je v tom vážně roztomilá! V galerii je něco přes sto fotek a všechny jsou perfektní, tak doufám, že se vám líbí:)
* * * * * * * * *
My favorite Vlogger on youtube.com was at some film festival in London few... well... some time ago and Camp X-Ray was there. I totally missed this information but it's called BFI London Film Festival... and I think that Serena with JLaw was there too, but I didn't know about Camp X-Ray. But Peter was there and talked to the audience and I am sooo excited, because Beckie0 talks about it very nicely and she really loved this movie and got exactly those feelings this movie should probably wake up in us... If you want to hear her oppinion, you can watch it here. She talks also about The Imitation Game with Ben Cumberbatch which I can't wait for! Anyway. After The Tonight Show with Jimmy Fallon, Kristen had another event on Wednesday. Q&A about Camp X-Ray. Also the director of this movie, Peter Sattler, was there. Q&A means Questions and Answers, but it's not used very often, everyone knows it as Q&A... and I actually didn't know what it is the first time I saw it somewhere :D Weeeell... and Kristen was there, of course and she looked absolutely gorgeous. I have a video, full event, I think... I saw just like a half of it, so I don't know if it's not cut somewhere or something, but they say it's full.. but I will publish it tomorrow. Kris looked gorgous, I absolutely love this outfit, she looked so cute. I saved about 100 photos, they are in gallery and all of them are absolutely amazing.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Páni, ten účes jí velmi moc sluší :) a nemluvím o outfitu, ten je také dokonalý :).
    A asi tak, taky jí závidím, že se mohla dostat na premiéru. Kdybych žila v Anglii, asi bych taky pořád tyto akce navštěvovala, ale bohužél žiji v Česku :/ .

    OdpovědětVymazat
  2. Ten festival se mi začíná zamlouvat, taky jsem četla o tom, že by tam měla být Jennifer se Serenou, tak jsem na to zvědavá, ale už tyto fotky mi udělaly takovou radost, Kristen měla krásný outfit, akorát dumám, jestli je to triko a na tom takové ty kraťásky s ala kšandami, ach to moje vyjadřování, ale moc se mi tam líbí ten kožený efekt :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám hroznou radost, že se teď Kristen všude objevuje a je tolik nových fotek! Samozřejmě chápu, že pro ni to musí být docela namáhavé, ale snad si to i užívá :) Co se týká toho, jak byla oblečená... Tak mě se tyhle šaty moc nelíbí. Nejsou nejhorší, ale daleko víc mě dostaly ty z premiéry Camp X-Ray :)

    OdpovědětVymazat