pondělí 12. května 2014

Gallery update 30.4: Six new stills from Clouds of Sils Maria

Ahoj lidi. Jak se máte? Já jsem naštvaná. Fakt naštvaná. Prohráli jsme proti Kanadě... a jako fakt ti naši kluci hráli dobře, v poslední třetině to ze 4:1 vytáhli na 4:3, ale nestačilo to no... :( Prohráli to podle mýho tím, jak hrozně moc faulovali. Úplně zbytečně z mého pohledu, ale tak on to člověk mnohdy při té hře ani neovlivní, nečeká a už je to faul no... ale tak stejně, hrozně mě to mrzí, protože fakt hrajou kluci dobře, jen jim chybí trocha toho štěstíčka no:( nevadí... příště už to vyjde. Každopádně se omlouvám, že jsem tu dneska zas moc nebyla, ale ty pondělky jsou na nic. Po tom článku o Jenn jsem letěla na italštinu a když jsem přišla, tak už byl prakticky hokej, takže... asi tak no. Ale zbytek týdne už toho snad přidám víc. Zítra si vezmu do školy notebook a něco napíšu. I když bych spíš měla psát prezentaci na španělštinu. No, mám pro vás dneska aspoň ještě něco. Žhavou novinku teda, nové stillsky z filmu Clouds of Sils Maria. Je jich 6, no jen 5 je s Kristen... přičemž u té třetí je to jen možná, ale nejspíš jo :D No.. žeru ty fotky, sice moc nemusím, když Kris kouří, ale stejně se mi ty fotky líbí. Jsem hrozně nadšená, kolik se toho teď objevuje a hrozně se těším na trailer, nemůžu se ho dočkat, bude to parádní :) Už se blíží, tak jsem zvědavá :)
* * * * * * * * *
Hi guys. How are you? I am pissed off. Really pissed. We lost against Kanada... they played good, but we lost because of those fauls. Too many of them. It doesn't matter. I wasn't home today almost whole day, except few moments when I published that previous article, so I am sorry. I will write more tomorrow. Right now I have for you six new stills photos from Clouds of Sils Maria. I love them, totally, all of them. Well, I don't very like Kristen smoking, but I still love these photos. On the third one is... possibly Kristen, but it's not for sure, you can guess :D One more with Kris in the gallery and one more only with Juliette Binoché. I am sooo excited. Trailer should be released pretty soon, I can't wait for it.
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

2 komentáře:

  1. Angie, si naštvatá, že ste prehrali s Kanadou ? Čo mám potom povedať ja, ja ani neviem, či sme vôbec nejaký západ vyhrali Nič si z toho nerob, je to len hokej, no :)
    Každopádne, stillsky sú fantastické, mám z nich veľkú radosť, Kristen je tu strašne nadherňučká :)Ďakujem, brouku, chémia... ? Učila som sa vo vlaku, doma, v škole, v autobuse, aby som sa dozvedela, že nakoniec nepríde na hodinu kvôli zápisu prvákov -_- Čo mi ale moc nevadilo, moc som si neverila, no. Každopádne, ja ti verím, že máš toho teraz dosť, už aby som si všetko vypísala v maily, ale naozaj teraz moc nestíham. Mám síce prax, ale mám veľa programu so spolubývajúcimi, a tak ani nie je kedy... Zajtra by som si mala zobrať so sebou notebook na prax, tak snáď výjde čas aspoň na niečo :)

    OdpovědětVymazat
  2. No, dívala jsem se včera, bylo to opravdu napínavé, věrila jsem ,že tam ještě ten gol dají, ale tak co se dá dělat! Jinak krásné fotky, Kristen je tam zase úžasná! :)

    OdpovědětVymazat