pátek 9. května 2014

Gallery update 30.3: Personal photos from Met Gala 2014

Vlastně se mi ani moc nechce do postele. Teda takhle, chce, a fakt docela dost, ale držím se, protože si říkám, že čím víc budu unavená, tím víc můžu spát v letadle, což by bylo rozhodně pozitivní :D Nicméně... dneska vlastně není dneska. Vaše dneska už je v pátek. Moje dneska je středa v 1:05. Moje vlasy jsou mokré, nejsem moc unavená a snažím se nemyslet na to, že zítra poletím. Teda dneska. Z vašeho pohledu předevčírem :D Teď, z vašeho pohledu na dnešek, už si někde válím šunky, cpu se a nebo fotím. Jo, to zní jako já :D No před tím, než se odebéřu do postýlky nastavím ještě nějaký ten článek. Dost možná skončí jenom u jednoho, protože je možný, že v průběhu odpadnu, už teď jsem měla trochu mikrospánek. Tělo si žádá odpočinek. No, ale teď k fotkám. Vlastně nejsou z Met Gala až na tu první, ale z příprav na Met Gala. I proto jsem založila v galerii novou kategorii personal photos, abych tam mohla cpát to, co se mi jinam nehodí, ale přijde mi blbý rvát to do miscellaneous :D No, na druhé fotce je Kristen s Adirem Abergelem, jejím kamarádem a vlasovým stylistou, který si parádně pohrál s jejím účesem na Met Gala :) Úžasná selfie, hrozně jí žeru, je fakt parádní. Třetí fotka je taky s Adirem, ale už ne selfie, někdo je fotí při přípravě. Čtvrtá koláž z fotek je naprosto totálně dokonalá. Kristen je tam se svou kolegyní herečkou z filmu The Runaways a zároveň kamarádkou, Riley Keough. Dokonalost. No, nějakých pár víc v galerii, tak se rozhodně koukněte.
* * * * * * * * *
I don't even want to go to bed actually. I feel like I can be up whole night, but I probably should not... But maybe if I do, I will sleep during whole flight, that would be good :D Anyway, today is actually not today. Your today is Friday. My today is Wednesday, 0:58... My hair is everything but not dry, I am not tired and I am trying to don't think about the flight to Barcelona. Right now, like... your today, I am already there, probably enjoying some meal. Or taking pictures. It sounds like me. Yeah. Definitely. Well... I have for you now some more photos from Met Gala. They are actually not from Met Gala, but mostly from preparations. The first one is from Met Gala, but the others are mostly personal, so I founded new category in the gallery. Anyway. On the second picture is a selfie picture of Kristen and her hair stylist and friend Adir Abergel. I love that picture so so so so much. The third one is also with Adir. The next one is supercute. There is one more in the gallery, it's actually one of these four but in better quality. Kristen is there with co-star and friend from The Runaways, Riley Keough. Some other photos in gallery, so check out.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

6 komentářů:

  1. Ty instagramové fotky jsou vážně báječné! S Kristen by se mělo objevovat víc takových fotek :) Moc se mi líbí hlavně ta první a pak ta, kde má ty natáčky ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Moc jí to slušelo :) Většině těch celebrit to na Met Gala seklo :) A Kristen nejvíc ze všech x

    OdpovědětVymazat
  3. Ta selfie je fakt výborná Vážně super fotky, Kristen to všude hrozně moc sluší. I na celé akci vypadala naprosto neodolatelně! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé fotky, ten účes se jim povedl..:)

    OdpovědětVymazat
  5. Opravdu úžasné fotky :3 Myslím, že to co provedl s jejími červenými vlasy bylo skvělé :)

    OdpovědětVymazat