pátek 11. dubna 2014

Rumor allert: News about 'Seasons of Dust'

Pár měsíců zpátky, vlastně už to bude skoro rok, hrozně to letí, jsem psala článek o nové možné roli pro Kristen ve filmu, ve kterém by si zahrála s Jamesem Franco a který by se jmenoval nejspíš "Seasons of Dust", pokud by ho natočili. No... a pak to usnulo, ticho po pěšině a nic. Kdo Jamese trochu zná nebo tak o něm něco málo slyšel, možná zaslechl i něco málo o tom, že má opravdu velmi rád Kristen Stewart :D a tudíž by pro něj jistě bylo úchvatné, kdyby si mohli zahrát v jednom filmu. Ačkoliv nevím, jestli mě to spíš neznepokojuje, místo, abych z toho byla nadšená :D No, každopádně se o tom zase začalo mluvit a je dost možný, že je to pořád jenom nějaká kachna, jo, ale třeba taky není, to se uvidí :D takže vám o tom musím napsat. Údajně to oznámili v International Film Trust, že tento film bude... a k tomu se ještě přidala další dvě velmi slavná herecká jména, a to Robert Redford a můj milovaný Obi-Wan Kenobi - Ewan McGregor. A tak nějak byl i oznámeno, že by tento snímek měl režírovat Tim Blake Nelson, který režíroval indie film 'Anesthesia', ve kterém si Kristen také zahrála malou roli se jménem Sophie a momentálně je ten film ve stavu "post-production"... takže uvidíme, co z něj bude, ale už bych docela ocenila cokoliv ohledně filmů, ve kterých Kristen v poslední době hrála, SAKRA! :D No nic. Film by měl být o Janey, svéhlavé dívce z farmy a o Rickym, který je tulák a kriminálník. Janey by měla hrát tedy Kristen a toho kriminálníka zřejmě James Franco. Když Janeyn dědeček spáchá sebevraždu, je nucena se přestěhovat na farmu, ze které utíká po té, co se ji syn rodiny, u které zůstává, pokusí znásilnit. Po té, co ho vážně zranila, nemá jinou možnost, než zmizet a v blízkém městě potká právě kriminálníka a psance Rickyho, kteří se spolu rozjedou na cestu přes celou zemi. Vypadá to tedy na docela zajímavý road movie a rozhodně by to mohlo být skvělé a povedené, ale jak říkám, pořád to může být kachna a vůůůůbec nic není oficiální. Takže je to sice potěšující informace, že si Kris možná zahraje v novém filmu, ale nebrala bych to rozhodně jako hotovou věc. Každopádně jsem zvědavá, jak se to vyvine :)
* * * * * * * *
Few months ago... it's probably going to be almost whole year, the time runs so fast, I wrote an article about new possible role for Kristen in a movie with James Franco, which was named "Seasons of Dust". But it fall asleep a bit and it was just a rumor.. which did not change. It's still just a rumor and nothing is official, but it showed up again and people are talking about it. I think it would be great. The plot seemed to be interesting... The International Film Trust reported that they will present that but who knows? But also two new very famous people joined the cast according this report, Robert Redford and my beloved Obi-Wan Kenobi - Ewan McGregor. It was also announced (kind of) that it's going to be directed by Tim Blake Nelson, who also directed 'Anesthesia', where Kristen played small role called Sophie and this film is post-production and I can't wait to see it. Well... I don't know, what to think. But it would be pretty awesome! The film should be about Janey, a headstrong girl from a dirt farm, who should be played by Kristen, and Ricky, an outlaw drifter, who should be played by James Franco. When Janey's grandfather commits suicide, she is forced to move in with a farm family where she barely escapes being raped. After badly injuring her attacker, she flees the town and meets the dashing criminal Ricky, the two embarking on a cross-country journey. So... I hope that this is really happening, but we just cannot trust this information yet, nothing is confirmed. I am kind of excited, but also quite... I don't know, I liked James Franco, but I feel like he's kind of mad and pervert :D but maybe he's not. I hope, he's not :D

7 komentářů:

  1. Na tom gifu jí to moc sluší

    OdpovědětVymazat
  2. James síce nepatrí medzi mojích obľúbených hercov, no na plátne mi vôbec neprekáža a nietobôž, keby sa spojil s Kristen. Ja som v tento film dúfala, dokonca vtedy viac než v tie ostatné filmy, do ktorých bola Kristen zainteresovaná. Stále dúfam, že sa film podarí natočiť, znie to úplne špičkovo, rada by som si niečo takéto pozrela. Je to niečo nové, tá kríza sa mi na tom páči, presne ako píšeš, Angie, znie to celkom ako road film. Predstava, že Kristen hľadá čo ďalej, znie dokonalo. Zbožňujem také tie 'depresívne nadeje', teda napríklad niečo, čo vyzerá ako nezvládateľná situácia, ako je tu ten dôvod k úteku od tej rodiny, ale pri tom tu existuje nádej pre niečo nové, iné. Takže, ja dúfam, že to klapne :) No a Robert Redford ? Čerešnička na torte :3

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně moc bych chtěla, aby to vyšlo a byla to pravda.. Fakt bych takový film ocenila!!.. Kristen je na takovéhle role prostě stvořená... a podle mě by to prostě bylo dokonalý!!.. Takže doufám, že to není blud a fakt se to rozjede.. <3 awww!

    OdpovědětVymazat
  4. [3]: Zvlášť, když by tam měla hrát uprchlíka s mým milovaným Ozem!! Jamec Franco a Kristen Stewart..!! hmm... říkám ti, že bych šla do kina snad i 2x !! Bože, chraň je bůh, jestli je to kec! Protože jsem se na to začala fakt těšit!!

    OdpovědětVymazat
  5. James Franco a Kristen? Zatraceně, to musí vyjít, prostě musí ♥ Hehe, to by byl teprv film! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já doufám, že ten film natočí!! Zní zajímavě a bylo by super, kdyby měla další roli. :)

    OdpovědětVymazat
  7. A jako jo, mě přišlo divný kam zmizel ten vlasáč D
    Hele a kdy  přesně se to vysílá v americe? Já myslela v neděli v noci.

    OdpovědětVymazat