středa 16. dubna 2014

Gallery update 29.4: AmeUl - photos from the set (April 15, 2014)

Dneska jdu v noci do kina... jakože fakt v noci :D ten film začíná v půl jedenáctý, takže se vrátím domů hrozně brzo ráno... :D tak ve dvě nejdřív, spíš pozdějc... uvidíme. Takže mě máma zabije... a nebo někdo na ulici :D No, to se pravděpodobně nestane, ale kdyby náhodou, tak jsem vás ráda poznala :D a miluju vás <3 No nic, mám pro vás pár fotek z natáčení American Ultra v New Orleans z 15. dubna. Jak si můžete všimnout, tak Kristenina barva vlasů se trochu změnila... trochu hodně :D Je to rudé, jako fakt rudé a já to naprosto žeru, vždycky jsem chtěla mít takovouhle barvu vlasů, vypadá to fakt skvěle a k její postavě ve filmu se to vážně hodí :) a k ní tak nějak taky mi přijde, fakt se mi to líbí. Ne na trvalo, ale takhle na přechodnou dobu jsem z toho nadšená :D
I go to the cinema tonight... like really, tonight... the movie starts on 10:30 and my mom is going to kill me. My mom or someone on the street. Weeeeell... that's probably not going to happen... but if it does, it was really lovely to meet you all guys and I love you :D Anyway, I have for you first photos from the set of American Ultra. As you can see, her hair color changed a little bit. A little... a lot :D It's RED. Like really RED. And I love it, totally, I have always wante to have hair like this, I love it, totally love it!! In the gallery is also one photo with Jesse Eisenberg. Enjoy photos, I love them. Just 10, as always.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

5 komentářů:

  1. Taky jsem nadšená, určitě to bude neuvěřitelná pecka! Jsem na tu naši holku pyšná, navíc je tak krásná - v těchhle hadřících, botičkách a vlasech A ještě k tomu nenalíčená, co víc si přát! A ještě víc mě štve, že nemá veřejný Instagram, protože na něm prý existuje video, na kterém nakopává nějakým zmetkům zadky! Nemůžu se toho filmu dočkat prostě!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že její hnědé vlasy se mi líbí mnohem víc, vypadala tak nějk jemně. Ale sluší jí i tyto. Nenamalovaná a takové oblečení. Já bych vypadala jak idiot a jí to tak sluší!

    OdpovědětVymazat
  3. Jaké bylo kino ?
    Mně se tahle barva taky líbí, jako fakt .. Vypadá úžasně :). Lepší ten ta orange ... tahle jí sluší, snad je to konečná, protože u Kristen se fakt nikdy neví .
    Ty fotky jsou bombový :)!!

    OdpovědětVymazat
  4. Já teda doufám, že stále žiješ! :)
    Jinak ty vlasy.. no, samozřejmě Kristen sluší všechno.. ta by vypadala dokonale ve všech barvách, ale upřímně?? Nemůžu si zvyknout na ten fakt, že má takhle červený vlasy... Je to zajímavý pohled.. ale líbí se mi to!

    OdpovědětVymazat
  5. BTW.. na co si vůbec šla do kina?

    OdpovědětVymazat