pondělí 14. dubna 2014

Gallery update 29.3: 4 new stills from Clouds of Sils Maria!

Ahoj ahoj ahoj!!! Mám pro vás něco opravdu úchvatného! Bože, miluju to, tak hrozně moc! Bylo tak nějak... trochu... oznámeno, že pokud film Clouds of Sils Maria skutečně půjde do Cannes (což se dozvíme ve čtvrtek tuším), tak dost možná budeme mít velmi brzy trailer... No... tohle sice není trailer, ale je to podobně úchvatné a já jsem z toho nadšená! Mám pro vás 4 nové stillsky z filmu Clouds of Sils Maria a na dvou z nich je dokonce i Kristen, tedy její postava Valentine. Miluju hlavně tu druhou fotku, ta je naprosto perfektní :) Pak je tam ještě jedna fotka navíc s Juliette Binoché a jedna s Chloë Grace Moretz. Zbožňuju je všechny! Jsou perfetkní! Prosím, ať je trailer, please!!!
Hi hi hi hi hi!!!! I have something truly amazing for you! God, I love it so so so so so much! It was kind of announced, that if is Clouds of Sils Maria going to Cannes, that we could have trailer pretty soon, well... This is not a trailer, but it's also pretty amazing! I have for you four new stills photos from this new movie and two of them are also with Kristen. I love especially the second one, it's truly beautiful, she looks stunning. I am sooo excited about this movie coming out and these photos make me much more nosy than I was before. It's going to be epic, I feel it.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

7 komentářů:

  1. Tak na traileru už se prý pracuje! Respektive je hotovej, ale předělávaj u něj ještě hudbu a pár scén, tak snad se ho dočkáme opravdu brzo A ve čtvrtek se budu těšit na oznámení seznamu pro letošní Cannes soutěž, snad tam ta naše princezna bude moct dorazit, pokud se film nominuje!

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: oľa, oľa, trailer volá Neviem sa dočkať ♥Valentine je dokonalá. Takúto asistentku chcem Kristen to na tej druhej fotke neuveriteľne sekne, vyzerá prekrásne. Veľmi sa mi páči aj tá prvá, to tričko je podarené :3 Podľa fotiek súdim, že to bude naozaj dokonalý film, veľmi sa mi páči, ako herci na fotkách pôsobia :)

    OdpovědětVymazat
  3. ♥áááá ty stillistky jsou naprosto, naprosto úchvatné ♥♥.
    Hlavně Kristen ♥!! Na té druhé je úplně dokonalá, taková zlatá . Ohromně jí to sluší, ty brýle ji dodávají zase jinou a mega image
    Už se strašně těším na thriller, budu vyčkávat až se tady něco objeví )♥

    OdpovědětVymazat
  4. Já teď dokoukala nový díl GoT!!!!! DD Je to fakt pravda? Vážně je po něm?? Já uplně nadšená! Jen se teď dost bojím o Tyriana :(

    OdpovědětVymazat
  5. Kristen vypadá úžasné <3 Všechny ty stillsky jsou skvělé!  Hlavně se mi líbí ta druhá  :) A Chloe to taky sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na tenhle film jsem vážně zvědavá! Ty nové fotky jsou fantastické - taky se mi líbí ta druhá :) A čím dřív bude trailer, tím líp :) Navíc by bylo skvělé, kdyby film šel na filmový festival do Cannes!

    OdpovědětVymazat
  7. Musím uznat, že na té druhé vypadá nějak zvláštně..jsem na tu její roli zvědavá, jinak samozřejmě super fotky..:)

    OdpovědětVymazat