úterý 15. dubna 2014

AmeUl news: Sharon Stone, Bill Pullman & Tony Hale join the cast!

Ahojte. Dneska jsem přišla domů poměrně brzo, po té, co jsem tři hodiny pomáhala bourat tenisovou halu... :D Byl to docela záhul, šla jsem pak domů, protože jsem byla úplně hotová. A chtěla jsem využít ten čas, co mám, k učení a k psaní článků, ale pak jsem usnula :D Usnula jsem v posteli pro hosty :D poprvý v životě jsem spala v tý druhý posteli, co mám v pokoji :D no utuhla jsem a vzbudila se v šest, jak praštěná palicí... Takže teda asi napíšu tenhle článek no a tím asi tak skončím :D Mám pro vás tři zprávy. Teda čtyři vlastně, zítra jdu v noci do kina :D teda... pro mě je to noc, ale kamarád nemá jindy čas :D takže fakt nevim, jak se dostanu domů a jak napíšu ve čtvrtek ten zápočet z matiky :D No nic... :D nevadí, nevadí. No, ty další tři zprávy se týkají obsazení American Ultra. Mám pro vás tři nová jména a bohužel teda to jedno jméno nahrazuje jiné jméno, ale k tomu se dostanu v závěru. Dva noví herci se přidali k projektu, no ani u jednoho není jasné, koho budou přesně hrát, ale oba jsou to herci s dost rozsáhlou filmografií. Prvním z nich je Bill Pullman, kterého já osobně znám ze seriálu Torchwood, který sice nijak zvlášť nesleduju, ale pár dílů jsem viděla no a matně si ho z toho vybavuju. Potom hrál například ještě ve filmu "Zatímco jsi spal" se Sandrou Bullock nebo ve filmu Pheobe v říši divů, což je moc krásný film, který jsem viděla před pár lety a titulní roli Pheobe tam hraje malá Elle Fanning (sestra Dakoty Fanning), která v něm byla naprosto rozkošná:) No pak hrál ještě třeba ve Dni nezávislosti s Willem Smithem, ale to jsem teda neviděla...

Tím druhým člověkem na fotce je Tony Hale. Nemohla jsem odolat, když jsem viděla tuhle fotku :D kdyby někdo měl zájem o normální, tak nějaké jsou here... :D Ačkoliv i on má dlouhý seznam ve své filmografii, já ho z žádného filmu neznám. Hrál spíše v seriálech, no třeba například v Bezvadíkyještěprosím s Joshem Radnorem (Ted z Jak jsem poznal vaši matku) nebo v seriálu "Arrested Development", což teda neznám, ale tak nevadí :D No... a tedy tou poslední osobou, která se přidala k hereckému obsazení AmeUl je Sharon Stone, která nahradila Umu Thurman, která z nějakého zatím neznámého důvodu odstoupila nebo byla odstoupena od projektu. O tom, koho bude Sharon hrát si můžete víc přečíst v tomhle článku. Jedinou novinkou je to, že by se její postava měla jmenovat Victoria, ne Diane, jak tomu mělo být původně. Zvláštní... No Sharon Stone můžete znát z filmu Základní instinkt, což je role, která je s ní nejvíc spojována, no už míň lidí ví, že s Kristen už si v jednom snímku zahrála a to ve filmu Cold Creek Manor z roku 2003... který jsem teda neviděla, ale hrála v něm :D No nic, už musím letět, mějte se! :)
Hi guys. I came home pretty soon, but then I fell asleep, so... :D I wanted to write some articles, now I am probably going to write just this one. I have for you quick news about American Ultra. Two new actors joined the cast, but it's not known which characters they are going to play. The first one is Bill Pullman, who I personaly know a bit from the TV series - Torchwood. I've seen just few episodes, not many, but I kind of remember him. Then he played for example in "While you were sleeping" with Sandra Bullock or also in a movie I've seen few years ago, Phoebe in Wonderland with Elle Fanning, which is very beautiful movie and Elle is there so sweet and cute:) And in kind of famous movie which I have not seen, Independence Day with Will Smith.

The man on the right is Tony Hale. I couldn't resist tu publish this photo, some normal are here. He also has many movies in his filmography, but he didn't play in many famous things, I don't know any, I've not seen any of his movies. His career is more about TV series than about film roles. He played for example in "Arrested Development" or in a movie called HappyThankYouMorePlease with Josh Radnor (Ted from How I met your mother). Well, the filming has already started and I can't wait to see some photos, I hope there will be some soon :D Or other news, I don't care what, just something. Unfortunately, it looks like Uma Thurman is out of this project, reason why is not known yet, but she's not in the list anymore. Actually, it was just announced, that Sharon Stone replaced her. You can know her from Basic Instinct. She and Kristen has actually met once in one project, in Cold Creek Manor. You can read about her character here, what's new is the name of her character, she should be called Victoria.

2 komentáře:

  1. Cold Creek Manor, to je ten horor s hady ne? To jsem jen tak přelétla zběžně, protože mám s hadů hrůzu, ne tak jako z pavouků, ale i tak je to divný zvíře.. až na Anakondu, to je hezkej had, ale asi by si mě dala k svačině, tak radši nic..
    Jak palicí praštěná?? Teda ty si snad jedinej člověk, co mě dokáže rozesmát, když umírám na křeče v břiše... tohle spojení mě fakt dostalo Oooo Bill <3 Miluju film Zatímco jsi spal.. je to ten nejúžasnější film na světě <3 A hlavně Sandra je top pro mě!! <3 :)
    Jinak to vypadá zajímavě, tak uvidíme, co z toho bude..
    Co se týče Umy, tak tu fakt nemůžu vystát.. já ani nevím proč jo, ale někdy se stává, že je ti někdo děsně nesympatický a nemůžeš se na něj ani podívat z celebrit.. u mě je to ona.. jak já tu ženskou nesnáším.. a fakt vůbec nevím proč!! Jediný film, který s ní vydržím je Miláček, ale to bude tím, že je tam Robert.. A i v tom filmu bych jí nejradši zakopala, za to jaká tam je..

    OdpovědětVymazat