čtvrtek 10. dubna 2014

Hair.

Nemyslím ten muzikál Vlasy, myslím Kristeniny VLASY! Konečně. Konečně máme nějaké nové fotky její nové barvy a porušuju tímhle zase jednou svoji zásadu nezveřejňování paparazzi fotek, ale zkrátka jsem musela. Ale víc, než tuhle tu u mě nenajdete. Ale když kliknete na tahle tři slova, tak se dostanete do galerie, která teda není moje a tam můžete těch fotek vidět o něco víc a i ve větším detailu. Nebudu ty fotky zveřejňovat ve své galerii, ani tuhle jednu, přidávám jí proto, že jsem nadšená, že konečně vydíme, jak ta barva opravdu vypadá. Musím říct, že se mi to svým způsobem líbí, je to zase něco jiného. Něco naprosto jiného, ale musím říct, že se mi to vážně líbí. Sluší jí to, je to trochu šok a budu si na to asi muset nějakou chvíli zvykat, ale... tak nějak... to k ní jde, sekne jí to. Kristen byla v parku se svými asistenty Johnem a tím, jehož jméno vždycky zapomenu, protože to není John, nejpoužívanější jméno v USA... :D každopádně taky člen jejího týmu a teda s jedním ze svých psích kamarádů, kterého očividně vzala s sebou do New Orleans, což je skvělé :) Mimochodem také oslavila narozeniny s Jessem Eisenbergem a režisérem American Ultra včera večer a v noci, a ačkoliv i z toho jsou asi tři fotky, tak na ty vám už ani odkaz dávat nebudu, protože jsou fakt hodně paparazzi a hodně nekvalitní. Ale tyhle jsem kvůli té barvě prostě musela, abyste také viděli její vlasy v jiném světle.
* * * * * * * *
I don't mean the musical, I mean Kristen's HAIR. Finally. We finally have some photos and I am breaking my principles by publishing this, but I just had to, because we finally have new photos of Kristen's new hair color. This is one photo and when you click at this three words it will lead you to a gallery, where you can find more photos, more details, but I won't save them all and I won't publish them all, I am not even going to publish this one in the official gallery, I am just posting this picture and this link to let you know. I kind of love it, really, I really do. It's great, I am surprised that I like it, it looks good. I will have to get used to it, but I like it. What do you think? Kristen was out with her assistents John and... the other one :D and with one of her lovely dog friends, which she obviously took with her to New Orleans and was playing with it in park. She also celebrated her birthday with Jesse Eisenberg in New Orleans, but I won't publish those photos, because they are really dark and too much paparazzi, I just wanned to show you her new hair in better light.

6 komentářů:

  1. Včera jsem ty fotky projížděla a líbilo se mi jak hraje frisbee.. nebo jak se to píše.. To mi totiž nikdy nešlo, vždycky mi nějaký auto přejelo moje frisbýčko.. :( No.. možná jsem to neměla hrát u silnice, ale i tak..
    Ty vlasy jsou fakt zvláštní... už se těším na ty filmy!!! <3 :3

    OdpovědětVymazat
  2. Jo k tomu Rumbelle.... to je dobře, že nejsem jediná posedlá! Já věděla, že mě nezklameš a budeš držet krok..

    OdpovědětVymazat
  3. Na Kristen se mi vždy líbili její tmavé vlasy. Prostě vypadají tak pěkně přirozeně a podobně. Tohle mi k ní moc nesedí. Doufám, že až dotočí film půjde zase do tmava

    OdpovědětVymazat
  4. ty vlasy jsou prostě boží!! :) Hrozně se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta barva vypadá dost zajímavě. Musím se přiznat, že pro mě je to taky docela nezvyk Ale to se poddá ;)

    OdpovědětVymazat
  6. John Ten tvoj humor, Angie Ja sa teda prikláňam k pozitívným názorom, a som rada, že aj ten tvoj je taký. Som spokojná, podľa mňa to Kristen pristane, je to niečo iné, nové, a zmeny sú dobrá vec, aj keď ide len o film. Ak mám pravdu povedať, tak som si zhúlenú Phoebe predstavovala s tmavými vlasmi, ale tieto ma úplne očarili. Neviem sa dočkať nejakých fotiek z natáčania, teším sa na dvojicu Stewart-Eisenberg :3

    OdpovědětVymazat