sobota 5. dubna 2014

Gallery update 29.1: New photo from New Orleans

Tohle není Aprílový vtípek... 1. duben byl už před čtyřmi dny... :D Kristen... si nechala nabarvit/odbarvit vlasy pro roli v American Ultra. Momentálně... je to oranžový. No tahle fotka je taková... divně osvětlená a tak, takže možná není ani pořádně poznat, jakou to má opravdu barvu, ale vypadá to oranžově :D Já nekecám, fakt je to oranžový :D Doufám, že se brzy objeví nějaké další fotky, chci vidět, jak to vypadá v denním světle :D To je asi poprvý, co doufám v nějaké nové paparazzi fotky :D Bože, je to vážně oranžový? Vždycky jsem chtěla vědět, jak by Kristen vypadala se zrzavými vlasy, ale tohle je trochu moc :D No jako možná, že to může nakonec být ještě úplně jiné... možná jí na to prdnou nějakou úplně jinou barvu nebo nakonec bude blond nebo kdo ví, jak to dopadne, ale momentálně má prostě oranžový vlasy :D Nemůžu se dočkat fotek z natáčení American Ultra, doufám, že je v New Orleans hodně dravých fotografů :D Ještě týden do natáčení, no uvidíme, uvidíme, jsem zvědavá :D
This is not an April Fools joke... 1st April was four days ago.. :D Kristen.. let her hair dyed for her role in American Ultra. To orange. Well, it's the photo I guess, it will look quite different in a movie or in some better quality of some photos, but it's orange. Like orange. Seriously :D Check out. It's orange! :D My first reaction? Holy cow! :D Gooooood. But it's quite cool, I love it, I can't wait to see how it looks like in some more pictures. First time I'm dying to see some paparazzi photos :D God, is that really like orange? God, I can't believe she did it. I always wanted Kristen to be "red head", but this is orange! It can be red in the end, or anything, even blonde, but it looks orange. God, I am sooo excited to see more photos and I can't wait to see photos from the set of American Ultra. One more week before the set is on :)

imagebam.com

12 komentářů:

  1. líbí se mi tvé reakce typu, ta fotka je divně osvětlená, prostě si to přiznej, tvoje Kristen má oranžovou hlavu ... Taky tady různě nakláním notebook, jestli nemám blbé světlo, ale čoveče, je reálná .
    Noo, znám to, já si teda hlavu nebarvím, mám totiž moc tmavé vlasy, ale holky vždy přijdou první den na blond a druhý den už je z toho mega hnědá , buď v pohodě, určitě nezůstane jako pomeranč :oD... Možná to je zrz a fakt to klame

    OdpovědětVymazat
  2. Ta fotka mě tak překvapila, až mi z toho vypadl rohlík z pusy..
    Jéééé, to je dobře, že jsi ráda, že se tvoje pijavička, která vlastně není vůbec pijavičkou vrátila... !!
    Hele já sama nevím co z toho bude, zatím píšu a píšu a přidávám a něco z toho vzniká... Ale dokud jsem si to nepřečetla, tak jsem si vůbec neuvědomila, že je to brutálně podobný 50 odstínům.. Takhle nějak to začíná i v odstínech, je to takový podobnatý... jsem tím asi moc ovlivněná... doufám, že to nevědomky nějak nebudu připodobnovat dál.. Musím to nějak zakroutit jiným směrem.. Třeba z toho udělám sci-fi thriller...

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to zajímavě, ale taky bych ráda viděla tenhle její nový účes na lepších fotkách, ať si o této její proměně můžeme udělat nějaký obrázek. Každopádně je super, že po takové době je u Kristen nějaká barevná změna :)

    OdpovědětVymazat
  4. Angie, miláčku, zlatíčko, broučku, sluníčko moje.. ne prosím, nezabíjej mě.. ! Slibuju, že se pokusím všemi zuby, nehty a nevím čím ještě už fakt polepšit a doufám, že je to definitivní... ale mohla bys respektovat ještě jednou moje stěhování?
    Tvoje milovaná Rosie.. PS: Když já tak moc miluju ten layout od Kells* a chtělo se mi tam tak moc vrátit,...

    OdpovědětVymazat
  5. Třeba to budou ještě znovu odbarvovat. Takovou tmavou co měla Kristen nestáhneš naráz. No ale podle mě je to trochu úlet Vypadala pěkně se světlými vlasy, tak jsem zvědavá co s ní provedou. Snad jí to nenechají oranžové

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem taky vážně zvědavá jaká barva to bude nakonec, ale kdyby zůstala u zrzavé nevadilo by mi to. :) Já už se taky chystám na tu zrzavou!

    OdpovědětVymazat
  7. jo je to oranzovy taky jsme zvedava na dalsi fotky, New Orleans miluju

    OdpovědětVymazat
  8. no, tak na další fotky jsem opravdu zvědavá =D

    OdpovědětVymazat
  9. páčia sa mi jej noví vlasy ak chceš tak sa môžeš prihlásiť do súťaže o najlepší layout :)
    http://velvethorse.blog.cz/1404/sutaz-o-najlepsi-layout

    OdpovědětVymazat
  10. Haha, tvoja reakcia ma úplne zabila, Angie Nie, nie, ono to oranžové nebude, som si istá Určite to budú prefarbovať, predza len... oranžové vlasy a tmavými korienkami ? No, uvidíme, aké to bude nakoniec, no :)

    OdpovědětVymazat
  11. uhh, neprovokuj! Jsem u 3x6, dneska si chci pustit tak alspoň dva díly, ale nevim jak to budu síthat s tou matikou, ale musim to nějak dát! No kamarád už taky dneska bude koukat na nový a já tyjo pořád staré, ale musim to dokoukat, už jsem naximálně natěšená!

    OdpovědětVymazat