pátek 4. dubna 2014

Filming of Still Alice officially ended.

Ahoj lidi. Tak jsem byla v Třeboni. Mluvila jsem o tom včera v tom deníčkovém výkecu... tak si tam můžete přečíst nějakédetaily... no tak se to fakt stalo a já jsem jela do Třeboně dneska ráno vlakem a vrátila jsem se rodinným autem i s rodičema asi kolem šestý večer. Nevím, co by dělali, kdybych já neměla řidičák, protože brácha ho nemá, asi by tam zůstali, nebo já nevim :D Řídila jsem z Třeboně do Prahy. Dvě celý hodiny. Jako.... BYLA JSEM FAKT TOTÁLNĚ VYDĚŠENÁ!!!!!!! No nic... :D Dneska mám pro vás jen krátkou zprávu, protože kolem Kristen se toho teď MOC NEDĚJE (*snaží se přivolat nějaké novinky*). To samý teda neplatí pro Sophie, tak je možná dobře, že má teď Kris trochu pauzu, protože obojí už bych to tuplem všechno nestíhala, kdyby byla na nějaký akci každej den jak Sophie tenhle tejden :D Jen mě trochu štve... že jako jsem ráda, že se kolem Sophie tolik děje, jen mě štve, že to nikdo neocení tak, jako tady :D Těším se, až se proslaví trochu víc než jen díky seriálu, který moc blogařů nesleduje :D Ale ono to přijde, cítím to v kostech a pak budu ta, která o ní měla blog jako první :D No nic. K věci. Ta novinka se týká Still Alice. Natáčení pro Kris už skončilo minulý týden, no včera skončilo úplně, oficiálně, Killer Films to napsali na jejich ofiko Twitter. Lisa Genova několikrát zmínila možnost, že bychom se filmu možná mohli dočkat už tento podzim! Což by bylo naprosto úžasné a vzhledem k tomu, jak rychle byli s natáčením hotoví, tak by to ani nebylo tak nereálné, tak v to tak trochu doufám, ale nechci v to doufat moc, abych nebyla zklamaná :D No těším se na tu knížku, až si ji přečtu, leží mi tu na stolku a nemůžu se dočkat, až si na ni najdu čas :)
Hi guys. I was in Třeboň. I talked about that yesterday in that diary message... so read the details, but it really happened and I went to Třeboň in the morning and I came back with my parents at 6 p.m... so really great day, 2 hours driving. I WAS SO FREAKING SCARED!!!!! Anyway, I have for you just short information, short news about Still Alice, 'cause not many things are happening. Not in case of Sophie, she's on tour with Game of Thrones season 4, so I have a lot of things to save... which is quite good, I am glad, but here, on this blog about Kristen are at least people who appreciate my articles :D Seriously... I can't wait Sophie to get more famous than just for that one role in TV series :D Anyway, the filming of Still Alice has officially ended yesterday, Killer Films wrote it on their twitter. So it's done and it's possible, that the movie will come out THIS autumn! That would be sooo amazing! I've bought the book, I can't wait to read it.

3 komentáře:

  1. Miluju Třeboň a její okoL9 :d Mám tam sestřenky, no neva okomentuju ten článek přímo o tom   Taky už používám toho " nejsou novinky" a přivolávám si je tím Jo já si pamatuju jak jsme jeli v létě do Třeboně Ale jak je tam teď dálnice (pokud jsmte po ní jeli) tak je to mnohem lepší! :) I když přiznávám, že když jsme jeli po ní poprvé, tak jsem někde málem sjeli špatně DD
    No já se tam během víkendu kouknu na ty novinky o Sophii, teď jsem dočetla na západní frontě klid :) a sice si pohrávám s myšlenkou rozečíst ještě něco do školy, ale asi brzo usnu.   Jo doufám, že ten film už bude na podzim! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo už vidim jak řikám kámošce nebo někomu. "hele.. nechceš jít se mnou do kina na pohádku?" DD JO vypadá zvláštně no. :)

    OdpovědětVymazat
  3. JO totálně Z historického základu propadám :/ ALe máme tam jen jednu známiu no a já na to kašlala, ale už mam udělaný referát na úterý! A pak si ještě pár musim udělat abych to vyrovnala D Protože dává uplně na hovno testy -_- Jinak já mám ze čtvrtletek z matiky vždycky 3 nebo i 2, a pak tam mam z malých testů 4 nebo tak, ale vždycky na vysvědčení 3, protože tim velkým to zlepšim, ale teďkon berem logarimty a já jsem v háji :/ takže pokud bys náhodou byla expert na logaritmy a milovala vysvětlování to někomu tupému, tak se vůbec nebránim D né vtip, najdu si asi postup na netu jinak nevim
    taky myslim, že tak to mělo skončit. :) Mě právě naštvalo už to s tim dítětem barneyho! To neměl mít Měl zůstat hezky s RobiN Jako celá série o jejich svatbě aby se za 3 roky rozvedli?? wtf?! JOjo, ještě jak pořád pro ní Barney dělal buhví co aby jí dokázal, že jí vážně miluje a pak tohle??!!!! grr.
    Já taky nerada čtu z počítače, ale já si to pošlu na čtečku na email, co tam mám jakoby zaregistrovaný a ono to tam přijde v pohodě. :) To je jednoduchý Máš Kindla? :)
    To já kdybych měla za co tak taky ty knížky kupuju. Jo vzhledem k tomu, že neřídim, tak mě předjíždění moc netrápí

    OdpovědětVymazat