čtvrtek 17. dubna 2014

'Clouds of Sils Maria' officially confirmed to be in Cannes competition!

Je to oficiální! Bože, mám z toho takovou radost! Kristenin nejnovější film, Clouds of Sils Maria půjde do Cannes!!! Bylo to potvrzeno dneska odpoledne :) Film bude soutěžit v hlavní kategorii (myslím) a jsem z toho odvázaná :) Je to nejlepší zpráva dne... teda spíš týdne. Mám fakt hroznej tejden... jako fakt hroznej, je mi na hovno, cejtim se pod psa... Ale vždycky jsou tu věci, které mi zvednou náladu. Josef Atlin, který každé ráno na twitteru přeje hezký den všem. Moje nejlepší kámoška. Moji další kámoši. Vy... no a zprávy, jako je tahle. Ale stejně stojí tenhle tejden za hovno. No jinak teda Kristen by měla do Cannes i jet, ale není to úplně oficiální. A teda pro lidi, co se furt ptají... to, že je v tom Tweetu, že Kristen A Robert mají přijet... znamená, že Robert bude mít v Cannes taky film, vlastně dokonce dva, rozhodně to neznamená, že mají přijet spolu. S jejich aktuálním vztahem je to tak, že nikdo neví nic, tak bych ráda předešla hláškám typu: jůůů, už jsou zase spolu, apod. Samozřejmě by to bylo fajn, ale není to tak, tak chci předejít nedorozumění.
* * * * * * *
It's official! Oh God, I am sooooo excited! Kristen's newest movie, Clouds of Sils Maria will be in Cannes!!! It was confirmed today :) It was selected for the Competition and I am soooo excited, is the best information of the day :D Of the week actually... I have really bad days last few days. Like really bad, I feel like shit. But it happens sometimes. There are always some things, which make my mood better. Everyday's tweets from Josef Atlin, wishing everybody great day. My best friend. My other friends. News like this one, but I still feel like shit this week. Anyway, enjoy this amazing news. It also looks like Kristen should go there... well, Robert will have his movie there too, so that second tweet doesn't mean, they are coming together, for these, who are still asking about their relationship.

1 komentář:

  1. Jůůůůů... ty žiješ!!
    Hele, klídek.. já mám taky docela blbej týden... všechno je úplně na hovno, ale blog s Ashley mě naštěstí zachraňuje od depkaření...
    Jinak to o Robovi a Kristen.. četla jsem, že jsou definitivně od sebe a rozhodli se oznámit, že jdou dál a že jsou za rozchodem už... tak nevím, je to asi 3 dny starý článek.. ale víš, jak to je s tímhle.. takže vlastně nevíme nic.. a lepší je to neřešit.. hlavní je, že máme teď tak skvělé zpárvy od Kristen.. <3 :3 :3 awww..!!!

    OdpovědětVymazat