čtvrtek 24. dubna 2014

Gallery update 29.8: The Yellow Handkerchief stills and posters

Vzhledem k tomu, že nejsou žádné novinky, rozhodla jsem se přidat něco starého. Respektive takhle, je tu jedna novinka, o které možná dneska napíšu, ale tohle jsem uložila dřív, než jsem ji našla, tak jsem se rozhodla nejdřív napsat tohle. Mám pro vás 32 stillsek a 4 plakáty k jednomu ze starších Kristeniných projektů, a to k filmu z roku 2008 - The Yellow Handkerchief. Tenhle film jsem viděla... asi před 3 lety nebo tak nějak, no tehdy se mi hrozně líbil, ale koukala jsem bez titulek, tak jsem z toho měla trochu menší požitek, než bych možná měla, kdybych měla titulky:D Musím se podívat znovu, každopádně je to skvělý road movie a rozhodně doporučuju. Když jsem zakládala tenhle blog, myslela jsem, že doplním úplně všechno staré do galerie a až potom otevřu, jenže jsem byla příliš nedočkavá, takže jsem začala s novinkami a tak... a na ty staré věci trochu hodila bobek :D Takže teď, když mám čas (který možná o víkendu a příští tejden mít nebudu), přidávám nějaké staré fotky, jako jsou tyhle. Miluju hlavně ty stillsky, uvažuju o novém designu... co myslíte? Nebo se vám ten aktuální pořád líbí? Není to už nuda?
In case that there are no news, I have for you some old stuff, because I have time now, probably won't have time this weekend, so... Actually, there are some news, but first I want to publish photos which I have saved before I found that news :D Complicated. Well, I have for you 32 stills photos and 4 posters from one of Kristen's older movies, from The Yellow Handkerchief. I've seen this movie like... three years ago... and I really loved it, it's great road movie and Kris is there amazing :) but when I opened this site, I did not upload everything in the gallery, I couldn't wait that long, so I am doing it now :D I love these photos, especially some of those stills, I am considering new layout, what would you say? Do you still like the one which is here now?

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

7 komentářů:

  1. Ježiši... můj milovaný film!! :3 Miluju Martine.. miluju ten film! Miluju ten příběh a tu jejich cestu!!.. Miluju to celý!!!
    Layout jako z těch stillsek?? Jako s Kristen as Martine??.. Páni, to by bylo famózní!! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju moc! Jsi hrozně milá!! :)) No já si taky ráda počtu ale nevím co ostatní Bohužel už to prostě nešlo zkrátit. Všechno bylo důležitý Děkuju :) Vážně jsem se snažila. Doufám, že je to aspoň trochu vidět Byla bych ráda kdyby byl blog aspoň z poloviny tak kvalitní jako ten tvůj až se rozjede :) Díky, no já si to taky myslím. Beb je úžasná grafička. Nechápu, že nemá mnohem víc objednávek ale já jsem určitě její zákazník a budu u ní objednávat :) Už mám i předplaceno Děkuju, no budu se snažit co nejrychleji ale prostě to jde bohužel pomalu tak snad no ..
    Já jsem taky hrozně ráda, hlavně jsem nečekala, že mě vezmeš :)
    No jedno mám
    https://www.youtube.com/watch?v=iWnkxv4eO8g
    Ale klidně použij i jiné :) Já už jsem si tě přidala :))

    OdpovědětVymazat
  3. Víš ty co?? Ty rozesměješ i mrtvýho!! Já se z tebe málem počůrala smíchy a víš jak daleko mám záchod od postele??.. No přes celej barák!! A víš jak dlouhej barák máme? To nechtěj ani vědět!

    OdpovědětVymazat
  4. Hey ta je luxusnatě luxusňoučkatá!!! :3 Tuhle scénu miluju!! Děkuji milášku :-*

    OdpovědětVymazat
  5. Často házim bobky na starší věci
    Nový design? Těšiim :3
    Nejvíc se mi líbí ta 3.-4. fotka :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zatím jsem žádný z těch filmů neviděla Ale postupem času se k jejím filmům dostanu! Slibuju

    OdpovědětVymazat
  7. nekdy se na ten film musim podivat, vypada to zajimave. mas bozksy dess btw

    OdpovědětVymazat