pátek 18. dubna 2014

Gallery update 29.6: New behind the scenes photo from Camp X-Ray

Ahoj lidi, jak se máte? Já... ne tak dobře... mám nějakou alergii, nebo něco, nevím... celý den kejchám, tak přibližně 5x za 15 minut.. je to dost otravný :D No a taky jsem teda byla v nemocnici na ORL a řekli mi, že bych si měla nechat vytrhnout mandle... No, já vím kulový o tom, co je dobře a co není, tak jsem řekla, že teda jo, bez mandlí to přežiju, bez ledviny by to bylo horší, ale prostě... nechce se mi, je to na prd. Ale tak snad to pomůže. Jen trochu nechápu, že jim tak hrozně vadí, že mám tak zvýšený ASLO a přitom mi na to nic nedaj, akorát na konci června, za dva celý měsíce a kousek... jdu na trhání mandlí... nevim, fakt nevim, co si o tom mám myslet. No nic, snad to konečně zabere, ale kazí mi to plány no :/ No nic, mám pro vás novou fotku z natáčení Camp X-Ray. Jako je pěkná a jsem ráda, že se objevila, ale víc bych ocenila třeba... já nevím... trailer nebo aspoň ofiko stillsky, štve mě, že se nic novýho neděje.
Hi guys, how are you? I am not that good... I have some alergy or something, I am still sneezing whole day, over and over again, I don't know why, but it's kind of annoying...:D And was also see one doctor in the hospital and she said, that my tonsils has to go. They are going to remove them in the end of June, so first three weeks of holidays will be fucked up a bit... But I hope it's going to work. Anyway, I have for you today one new photo from behind the scenes of Camp X-Ray. Well, the photo is fine, but I would like to see trailer or something...

imagebam.com

8 komentářů:

  1. Teď nevim, ale asi jsi nechtěla napsat, že jdeš na trhání ledvin?
    No, ale doufám, že ti to pomůže a bude ti líp :) Mě teď už asi 5 tejdnů permanentně bolí v krku a mam ho zarudlej, ale doktor řikal, že to nic neni, tak nevim..

    OdpovědětVymazat
  2. Na trhání mandlí jsem byla jako malá asi ve 3 letech.. ježiš to byl pro mojí mamku druhý porod.. ale pro mě větší!! Roztomilouš!

    OdpovědětVymazat
  3. Neboj, já vím, aslo je strašák, ale neboj, ono třeba půjde dolů samo.. Jako, že chodíš už delší dobu na kardio, třeba kvůli šelestu nebo tak :)? Ono to všude píšou, že každá angína ti může sednout kdo ví kde, přechozená nemoc atd.. Někdy když čtu, že nějaký malinký chlapeček nebbo holčička má aslo přes tři tisíce, někdy i vyšší, úplně je lituji, jak musí být unavení, když takovéhle dítě ti ještě nic přesně neřekne.. Neboj, uvidíš, to se srovná. Měla jsem na SŠ mlaďoulinkou třídní a ta měla stejnou hodnotu asla jako já.. a víš proč? přechodila zánět průdušek .. Jak píšeš ty, oni to neřeší, vůbec! Protože to se nebere jako onemocnění, prostě jen autoimunita, na které je třeba pracovat.
    Dokonce od moji známé syn, kterému je teď deset, měl aslo zvýšené zjištěné před dvěma lety. Hraje hokej, velice dobře a závodně, jezdí do Kanady a fakt mu to nikdo nezatrhnul... Snad jsem tě trošku potěšila :)!!

    OdpovědětVymazat
  4. No sakra! Jasně, že to chci vědět!!! Šup syp to z rukávu jak a proč to víš a jak si tím jsi jistatá??

    OdpovědětVymazat
  5. Já je stejně pro jistotu radši zastřelím, aby mi už nikoho dalšího nezabíjeli i kdyby to bylo jen na oko ..

    OdpovědětVymazat
  6. Muj braska mel taky selestek, ale hned kdyz se narodil, a pak asi v pul roce uz nikam nechodil, protoze se mu to zacelilo. Moje kamaradka take chodi sem tam jako ty, ja jsem na tohle tema delala rocnikovou praci, obhajobu ve 3.rocniku  na stredni.
    Vsak pak sama uvidis, zda pujdes anebo ne .
    Jinak vubec jsem neokomentovala fotku, je peckovni . Ja uz se hlavne tesim na novinky o tom novem filmu . Uz bych chtela na neco do kina .

    OdpovědětVymazat
  7. Pisu z mobilu, mam tam fotku s anne a jeste se mi tam udelaly ty zubate smajly, ktere nesnasim

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to mě mrzí, zvýšené ASLO mám taky.. Hodně zvýšené -_- Mandle mi nikdo trhat nechce, ale jako mám spoustu problému nejspíše s tím spojeným. Přeji ti aby ti to dobře dopadlo :) A snad to bude v pohodě :)Btw, ta fotka je skvělá hlavně jak za ní ten vzadu dělá ten obličej

    OdpovědětVymazat