neděle 13. dubna 2014

The filming of The Big Shoe is set to start this September.

Jsem pořád nasraná, ale už jsem trochu vychladla, protože se mi část článku nakonec podařila zachránit, ale jen malá část, takže už nebude tak dlouhý, jako byl ten původní, protože jsem úplně ztratila chuť ho vůbec psát, ale říkala jsem si, že takovouhle skvělou zprávu si nemůžu nechávat pro sebe jen proto, že mě sere blog.cz. Akorát ten překlad jsem dost odflákla podruhý, protože se mi samozřejmě povedlo zapomenout, jak jsem to přeložila původně a znovu už se mi to nechtělo moc řešit, takže sice jsem to snad přeložila dost podobně, ale asi ne úplně stejně. To je fuk. Každopádně kromě toho, že jsem fakt nasraná, tak jsem i nadšená, protože se po dlouhé době zase objevilo něco nového o The Big Shoe. Zrovna jsem si před pár dny říkala, co s tím je, jestli to budou natáčet nebo nebudou nebo jak to je... A teď se objevila informace, že se nejspíš opravdu natáčet bude a že by na to mělo dojít už tohle září. Narazila jsem na to na krisbiansite.blogspot.com, mém oblíbeném španělském zdroji a tak nějak i na dalších webech, tak snad je to fakt pravda. Jako se všemi nezávislými filmy, i s tímhle se to mělo tak, že bylo těžké najít finance. Do situace se ovšem vložily dvě společnosti, VOX3 Films a HanWay Films a vypadá to, že se konečně skutečně začne něco dít :) Tak jsem zvědavá na další novinky, doufám, že se objeví brzy. No... co mě zaujalo je teda lokace. Místo natáčení bylo totiž upřesněno na jižní Afriku, což by mohlo být rozhodně zajímavé a pro Kris určitě velký zážitek. Tipla bych to asi na JAR, i když těžko říct, to se nejspíš dozvíme. Každopádně jsem nadšená, že se konečně něco objevilo :)

Natáčení: Září 2014
Lokace: Jižní Afrika
Produkce: Mad Chance/Tango Pictures
Producenti: Andrew Lazar, Richard Middleton, Christina Weiss Lurie
Producent/Režisér: Steven Shainberg
Obsazení: Jim Sturgess, Kristen Stewart, Elizabeth Banks

Děj: Nadaný návrhář bot Nate je nucen se odtrhnout od rodiny, která chce začít masově produkovat a prodávat jeho práci ve velkém. "The Big Shoe" je dojemný a sexy milostný příběh a klasický příběh o chlapci, který se stává mužem v barevném prostředí módního obuvního průmyslu. Když se Nate setká s múzou (Dephi, kterou má hrát Kristen), která mu skříží cestu na popud jeho matky, začíná přijímat šílenou "logiku" svého kreativního pohonu a pustí na povrch své hluboké impulzy a přeje si, aby se vyjádřily. Prozradí jí a světu své tajemství. A i přes to, že vlasně nemá žádný smysl tvořit své umění (vytváření obuvy), on zkrátka musí.
Okay, I got over it a little bit, because I was able to save at least part of this article, but I am still pissed and angry and everything. This article is not going to be that good or that long as it was, but I just realized that it's not fair from me to keep this information just because I am mad at blog.cz, so... I'll write it again. I am really excited, when I forget about that I am angry... Few days ago, I was thinking, what's with The Big Shoe, if it's going to be done or not, if it's lost, or not, and now, I know, that it's... probably not lost and it's probably going to be done. And the shooting should start this September! Which is kind of unbelievable, but the status was update pretty a lot and I hope that it's really true. You know, it's really hard to find money for independent movies like this one, but obviously, they made it somehow. What really helped is an cooperation with two companies - VOX3 Films and HanWay Films and it seems that they are really working on it and that the shooting will really start this September. What I found interesting is the location, South Africa, it's pretty exciting, I just don't think we'll have many photos from the set, but it can be pretty amazing there and I kind of envy the cast, Africa is place, when I would really like to go one day.



Status: September 2014
Location: South Africa
Production: Mad Chance/Tango Pictures
Producers: Andrew Lazar, Richard Middleton, Christina Weiss Lurie
Producer/Director: Steven Shainberg
Cast: Jim Sturgess, Kristen Stewart, Elizabeth Banks

Plot: A gifted shoe designer, Nate, is forced to break free from a family who want to cheapen his art for their own commercial gain. "The Big Shoe" is a touching an sexy love story and a classic boy-to-man coming-of-age tale, with the colorful backdrop of the fashion/shoe industry. When a muse is strategically 'planted' along Nate's path by his mother, he begins to embrace the mad "logic" of the creative drive, allowing his own deep impulses and wishes to finally be expressed and experienced. He's revealing to her and to the world his secret. And, while it may make no real practical "sense" to do his art (shoemaking), Nate must.

6 komentářů:

  1. Tak doufám, že ět to přejde Ale chápu tě, a ty nemáš automatické ukládání?
    Jinak je super, že se asi bude natáčet!! :) Snad je to pravda, tu Afriku jí celkem závidím, určitě to bude hodně zajímavé. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Južná Afrika ? To som si ešt nevšimla, hlavná vec, že som prebrazdila včera všemožné stránky Každopádne, v tento filme som veľmi dúfala, teraz ho tak veľmi nevnímam, no samozrejme budem nadšená, ak sa podarí

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem teda napjatá jako kšandy, fakt se těším, celé to zní úplně zajímavě a úžasně včetně lokace, to bude bombový!! Tak šup, už hleden infa !
    Dokážu si představit, jak tě to vytočilo, fakt, že jo ... Ale aspoň něco jsi nám řekla !

    OdpovědětVymazat
  4. 1. Tak víš co?? Mám skvělý nápad! Fakt ohromně dokonalý! My pojedeme na Coachella Festival jednou spolu!!.. :) Je jedno, že to nebude zrovna tak skvělý jako tenhle rok.. pořád to bude Coachella a my tam prostě pojedeme!!... S kým jiným bych taky měla jet, že?.. 2. Ouu.. tohle znám, nepříjemná nasranost... když mi něco zruší blog.cz tak prostě odejdu a nebavím se s ním dokud se neuklidním... Teda nakonec, když se objeví něco super, tak teda jdu a píšu to znova.. ale je to na hovno, když se rozepíšeš, napíšeš něco skvělého a pak ti to smažou... to se mi nejčastěji právě stává u komentování s tebou.. jedině s tebou totiž píšu tak dlouhhý komentáře, že jsem pak nasraná ještě týden potom když se mi to neodešle.. 3. Wow.. tak to by mohlo být skvělé!! Upřímně, já mám z RJA hrůzu.. to jak je tam vysoká kriminalita a všechno.. fakt .. jako jasný, jednou chci procestovat celý svět a to i každý stát v Africe... ale prostě Pretoria mě děsí a nevím, jestli budu mít někdy odvahu podívat se do všechn koutů... protože je při mým štěstí dost pravděpodobný, že mě někdo oloupí, unese nebo zabije..

    OdpovědětVymazat
  5. To je skvelá správa... na nový film s Kristen sa už moc, moc teším :) a chcel som sa ťa aj spýtať, či by si nemala záujem byť affiliates? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Takový přiblbý úsměv, na film jsem zvědavá, protože jsem hlavně milovnice bot ^^ I třeba těch, které nosit nemůžu a nebo neumím, a ta Afrika, no čím dál tím více se na to těším! A s tím, že se ti to smazalo mě to mrzí, taky mě to dokáže vytočit, že se mi najdnou vypne internet a nebo ta chyba blogu, ale nemám tak dlouhé články, takže vím, že u tebe to bylo opravdu k naštvání maximálně :)

    OdpovědětVymazat