pondělí 21. dubna 2014

Camp X-Ray in Cannes?



No.. tak trochu. Je to pravdy, i Camp X-Ray míří do Cannes, což je naprosto úchvatná informace, ale není to teda úplně oficiální účast, nejede tam soutěžit, jede tam, protože se bude snažit získat nějaké kupce. Bude mít tedy několik málo promítání, možná jen jedno, dvě, těžko říct, to se neví, v sekci Cannes Film Market, který není přístupný veřejnosti, ale je zaměřen pouze pro potencionální kupce a distributory a funguje jako propagace filmu mezi profesionály. Já osobně doufám, že se to povede a že Camp X-Ray získá hned několik kupců, protože podle ohlasů ze Sundance by si to zasloužil. A čím víc distributorů, tím líp, to je jasné. Hlavně doufám, že by z toho taky mohlo něco kápnout nám :D Samozřejmě jsem nadšená, že tam bude mít film takovouhle šanci :) a třeba by nám mohli nadělit i nějaký ten trailer :D
* * * * * * * * * *
Well... kind of. It's true, Camp X-Ray movie goes to Cannes too, which is absoloutely amazing information, but it's not in the competition, in the official program, but it will have some screenings at the Cannes Film Market on May 16, where will be searching for some distributors, or just someone, who would like to buy this movie. It's not for open public, just for possible buyers, but it's still amazing and I am sooo excited about that, so excited! I hope it's going to work out, I hope they will find someone, who will be at least as excited as people in Sundance were, hopefully someone will buy the rights ;)

God, I love this animation... :D

5 komentářů:

  1. http://data1.whicdn.com/images/111251460/large.gif Čakanie na trailer CXR, ale ono stále nič, dokonca putuje do Cannes. Pevne verím, že sa mu tam zadarí, a že sa nájdu ľudia, ktorý budú schopný posunúť film až k nám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jedna animácia, a už spam ? What da fuck was that ?

    OdpovědětVymazat
  3. Trailer by byl fajn, ale myslím, že když už, tak by ho vypustili později, až by získali nějaké ty kupce :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle animace nemá chybu Těší mě, že se Camp X-Ray podívá po nových distributorech, pokud ho odkoupí Francie, dostane se k nám všechno rychleji, takže vážně držím palce! :) Taky by mě docela zajímalo, jaká je šance, že se do sálu může někdo nenápadně vkrást, hmmm, asi dost malá, co? Tak zas jindy, no! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta animace je... zajímavá Já doufám že kupce zjíská!! :)

    OdpovědětVymazat