úterý 29. dubna 2014

Tak už nejsem teenager. A už nikdy nebudu.


Ahoj lidičkové moji drazí.
Jak se máte? Já se mám poměrně unaveně.
Dneska je velmi výjimečný den :D ale necítm, že by byl nějak výjimečný. Je každý rok, stejně jako to je u všech lidí, dnes je můj den jména :D podle typologie Hry o trůny :D v překladu.
Angie má narozeniny, myyy máme přání jediný...
Bla bla :D
Nedělm z toho big deal.
Dneska je mi 20.
A co moje dvacáté narozeniny přinesly?
No tak hlavně to, že už ode dneška od půl čtvrté ráno nejsem teenager... :D
Pak mi tedy hned ráno přinesly super dárek v podobě toho, že byly mokré kurty a mohli jsme jít domů a nemuseli hrát tenis :D To bylo příjemné :D Co ještě dnešní den přinesl? Že jsem nic nejedla od devíti až do šesti odpoledne, když nepočítám kávovou pěnu :D Jsem kráva :D totálně jsem nestíhala... přišla jsem domů a snědla jsem, na co jsem přišla :D Co ještě přinesl dnešní den? No, dostala jsem asi miliardu krásných přání :) od maminky naprosto úchvatné nové šaty a na blogu 15 000 návštěv! Nádherně to vyšlo, děkuju vám za to hrozně moc, to je krásný, nejkrásnější dárek, jaký jsem od vás všech mohla dostat :) A to i kdyby nebyly moje narozeniny, ale dneska obzvlášť :D Je to nádherné číslo, jsem z toho nadšená, 15 000, wow, to už je vážně hodně. DĚKUJU!!!


Další věcí je, že jsem teda dostala naprosto totálně perfektní a úchvatný šaty od maminky, lístek na Pražský jaro a hrneček, protože mi táta můj milovanej starej rozbil :D A mám ze všeho hroznou radost, hlavně teda z těch šatů, jsou perfektní :) Možná vám sem dám i fotku, ale to si ještě rozmyslím :D Pak jsem ještě k narozeninám dostala úžasné tři novinky týkající se Kristen, takže hned, jak tohle dopíšu, tak jdu psát novinky, už mám absťák :D
Táta dostal k narozkám takový hlavolam :D Má je sice až pozítří, ale dostal ho už teď :D a teď s tím všichni válčíme :D Už půjdu, ať můžu přidat ty novinky, ale teda... je vážně strašně divné, že už nejsem teenager.
Ale konečně můžu Bulharsky říct, kolik mi je let :D
Uměla jsem totiž vždycky akorát 1, 2, 3, 4, 5, 8 a 20 :D :D :D :D
Zatím se mějte :)
- Angie.

P.S.:

10 komentářů:

  1. -_- Jak může být příjemné nehrát tennis? No ale.... Všechno nejlepší zlato :** Je suepr že to umíš říct i bulharsky A dej sem ty šaty, chci je vidět :) A hrneček je skvělý dárek! :) těšim se na novinky o Kristen :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jee, tak gratuluji :). Vítej mezi dospělýma xD. Já už taky nejsem teenager, alet stejně se pořád chovám, jako by mi bylo 5 xD.

    OdpovědětVymazat
  3. Nemáš vůbec za co.. já jsem to ráno měla jako budíček, že dneska máš narozeniny, abych na to náhodou nezapomněla, protože to se mi občas stává i když jde o moje narozeniny... No vlastně si uvědomím že mám narozeniny, až když mě někdo překvapí s dárkem.. Většinou je to táta... Ale ještě jednou všechno nejlepší... A ta animace je úžasná...
    A moc děkuji za ten komentář... si mě normálně dojala, tím, že jsem tě dojala.. :-*

    OdpovědětVymazat
  4. Přeju všechno nejlepší a hodně štěstí!! :) A gratuluji k dokonalé návštěvnosti! 15 000 je opravdu krásné číslo :) Šaty jsou opravdu moc hezké a hrozně ti sluší :)) Ty vykrojený záda jsou perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, ty šaty jsou sweet..nevím proč, ale hrozně mi to připomnělo Diannu z Glee..a kde máš hlavu? No rozhodně i tak řeknu, že ti sluší..závidím..

    OdpovědětVymazat
  6. Jééé ♥ Ty šaty jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já si musím do krásné dvacítky počkat ještě tři roky. Já osobně se nemůžu dočkat doby, kdy budu starší (uvidíme, co budu říkat potom ). Angie, opožděně ti k narozeninám přeji všechno nejlepší. Hodně štěstí, zdraví, lásky ;), ať tě blogování stále baví, protože bez tebe by to prostě nebylo ono :) A ty šaty ti vážně hrozně moc sluší. Maminka vybrala dobře :)

    OdpovědětVymazat
  8. Uá, ty šatičky jsou... tak cool! Nenapadá mě žádné jiné slovo, které by je přesně vystihovalo tak, jak bych chtěla, fakt jsou super! A samozřejmě gratuluju k 15 000, krásně to vyšlo :33

    OdpovědětVymazat
  9. wow opozdene gratuluju. takovy krasny kulatiny a ty saty jsou bozsky

    OdpovědětVymazat