středa 23. dubna 2014

Equals news: Shooting location.


Dámy a pánové... mám pro vás konečně taky nějakou novinku! Tu jsem si dneska vymodlila, hrozně jsem celej den chtěla psát nějakej článek a furt prostě nic, co bych mohla psát, protože jsem si samozřejmě zrovna jako na potvoru tentokrát nenechala nic do zásoby. Samozřejmě by se našly nějaké ještě starší věci, ale do těch se mi zase nechtělo, chtěla jsem prostě psát novinky a tak jsem si jednu přivolala! :D Tahle se týká filmu Equals, který, jak už jsem vám zvěstovala, se má začít natáčet už tento srpen. Drake Doremus řekl v jednom interview, nebo to alespoň v tom článku tvrdí, nějaké nové informace a tou hlavní je to, že nám odhalil, kde by se nejspíš mělo natáčet. V Tokyu! Jak už jste asi pochopili podle obrázku nahoře :D Což je teda naprosto úchvatné, ale bude teda holka dost rozlítaná, v srpnu v Tokyu, v září nejspíš v jižní Africe... zajímavé. Proč v Tokyu? No... ten film má být o futuristické skutečnosti a futuristická představa světa je vždycky prezentována jako takové se spoustou nových technologií, se supermoderními městy a všude samé mrakodrapy a tak... a řekněme si to na rovinu, Tokyo tak trochu tím futuristickým dojmem působí. Alespoň teda některé části města. Dále nám tedy bylo sděleno i něco málo o filmu jako takovém: "V podstatě je o to velmi racionální společnosti, která byla zbavena veškerých romantických citů, nejspíš proto, aby byla zlepšena, a je to o tom, co se stane, když člověk začne znovuobjevovat své emoce." Oh, god, I am sooo excited!
* * * * * * *
Ladies and gentleman. I have for you some news again! I wished for something whole day, because I don't have anything, I could publish instead... Actually, I could, but... I just don't have mood for the old stuff, I have mood for news! :D So I have for you today some news about Equals movie. As you know, the shooting should start this August... and as Drake Doremus said in one interview, it's possible, that we already know, where it's going to be shot. In Tokyo! Japan! This is going to be really tough part of the year for Kristen. Equals in August in Tokyo, The Big Shoe in September in South Africa. But I am sooo excited, sooo excited, really. Why Tokyo? Well... the movie should be futuristic... and everyone kind of expect, that the future will be about technologies and cities will look more like Tokyo, less like Edinburgh or Prague. Lot's of skyscrapers and flying cars, and who knows what else and you know, Tokyo is kind of futuristic in that way. In the article was also written something about the story line: "Essentially it's about an uber-rationalist society that's been stripped of all romantic feeling, seemingly to its betterment, and what happens when a man starts developing emotions again"

4 komentáře:

  1. Páni Tokio :)!! No to je úžasné, hrozně mo se těším :)!
    A přičaruj něco i s Keirou, já mám zatím pořád za březen a duben resty, ale jak dorestuju , nevím, co budu dělat

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, děkuju moc, moc!! Jsem hrozně ráda, že jsi mě vzala protože o tebe jsem dost stála a moc mě potěšilo, že ti to udělalo radost :) A děkuji moc za tvůj komentář! Udělal mi hroznou radost!! :)) Jdu si tě hned přidat, asi někoho vyšoupnu z menu a dám tam tebe :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jí klidně použij!! Mě je jedno, co z toho, co miluju mi bude odkazovat na můj výkec blog...
    + umírá smíchy +
    + stále umírá +
    + už se válí pod stolem +

    OdpovědětVymazat
  4. Wow! Tak tohle je naprosto suprová zpráva. Už jsem na ten film moc zvědavá :) Myslím, že pro Kristen bude natáčení v Tokyu zajímavou zkušeností :)

    OdpovědětVymazat