čtvrtek 24. července 2014

Still Alice will be at TIFF 2014 + first stills photo

Ahooooj. No, takže ještě jeden článek, docela zajímavý a důležitý :) Kristenin film Still Alice bude uveden na filmovém festivalu v Torontu! :) Což je naprosto úžasný :) Jsem tak nadšená, jsem fakt nadšená!! Filmový festival v Torontu se bude konat mezi 4. a 14. zářím 2014, což znamená, že dost možná se Kristen na premiéru nedostaví, protože v tomhle termínu bude zrovna natáčet Equals v Singapuru, ale je to úžasná informace, jsem z toho nadšená! :) Ten film fakt bude už tenhle rok, to je prostě parádní! A... to není všechno. Mám pro vás i první oficiální stills fotku z tohohle mnou velmi očekávaného filmu. Ne s Kristen, ale stejně ji žeru, je s Julianne Moore v roli Alice. Vážně se tohohle filmu nemůžu dočkat :)
* * * * * * * * *
Hiiiii. So... One article, pretty important and interesting. Kristen's movie Still Alice is going to be at Toronto Film Festival 2014. Which is absolutely amazing! I am sooo excited, so excited! Toronto Film Festival will be from 4th to 14th September 2014, so it's possible, that Kristen won't be there, because that he will be filming Equals in Singapore, but it's still an amazing information, I am sooo excited! It is really going to be this year, which is absolutely awesome! And, that's not everything, I also have for you first official stills photo from this movie. Not with Kristen, but with Julianne Moore as Alice. I truly can't wait for this movie!

imagebam.com

5 komentářů:

  1. na tento film sa veľmi teším, je to fakt škoda, že sa neobjavilo aj viacej stills :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je vážně bezva! Na ten film jsem moc zvědavá! Zrovna si teď o prázdninách dokoukávám filmy s Kristen, které jsem ještě neviděla:) Snad se brzo objeví i nějaká fotka s ní.

    OdpovědětVymazat
  3. Paráda, už se hrozně těším až ten film vyjde! Ta fotka je skvělá, celá tahle herečka je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na tenhle film jsem už hodně zvědavá a určitě si ho nenechám ujít - ta stillska vypadá úžasně :) A bylo by super, kdyby se Kristen na TIFFu objevila - tak snad nám udělá radost a bude tam :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kristen je úžasná herečka a já už se nemůžu dočkat až ten film s ní uvidím, bude to určitě pecka! :) Fotka je super, tu herečku mám taky moc ráda. :)

    OdpovědětVymazat