čtvrtek 17. července 2014

Video from Fall-Winter 2014/15 Haute Couture CHANEL Show

Ahoj lidi. Musím být hodně rychlá, protože za 15 minut musím odejít a ještě musím pár věcí pořešit... Vrátím se domů v neděli. Tak nějak jsem moc neplánovala, že pojedu, ale nakonec jedu... a kam? Na chatu. A vzhledem k tomu, že je to docela náhlý rozhodnutí a vzhledem k tomu, že se mi včera nechtělo vůbec nic dělat :D tak jsem nepřipravila žádné články, tak se omlouvám :( ale v neděli jsem zpátky, něco napíšu, nastavím na další týden... hádám když jedu pryč, tak přibude spousta novinek, znám to :D Každopádně než odjedu tak mám pro vás aspoň jedno video. Je to video z módní přehlídky nové kolekce Chanelu, která se konala v rámci Pařížského týdne módy, na kterém byla i naše drahá Kristen. Tohle video patří k té sérii, kterou dělá přímo Chanel ze svých show, takže jsou tam záběry z přehlídky, ze zákulisí, z koberce, no ale potom i krátké rozhovory s některými slavnými hosty... jako třeba s Lily Collins v tomto případě, no ale teda hlavně s Kristen. Takže určitě stojí za to se kouknout :) Musím říct, že tahle nová kolekce se docela líbí i mně a to že mně se většinou šaty od Chanelu moc nelíbí :D Je to rozhodně lepší než ty šílené kovbojské hadry z Dallasu :D (Sorry, Karle, ale fakt se mi to nelíbilo :D). Tak se tu mějte a já se ozvu v neděli :)
* * * * * * * *
Hi guys. I have to be very quick because I am leaving in 20 minutes from now (13:39)... I will come back on Sunday, I actually didn't plan to go, but I decided to do it, so I didn't prepare any articles or so... I'm sorry. I have for you now at least something before I go. It's another video by Chanel from their fashion show during Paris Fashion week and there are some interviews with famous people who were there, for example with Lily Collins, about what they think about that new collection... and there is also a short one with Kristen :) and also some parts from the video are with Kristen inside that hall and during the show... and I have to say that I kind of like this new Chanel collection as well.

6 komentářů:

  1. Miluju Chanelovská videa! Oni vždycky ví, jak to udělat :) Fakt se jim to povedlo. Ta jejich kolekce se mi teda moc nelíbí, snad jen pár kousků - nejlepší kolekci na letošním PFW podle mě měl Zuhair Murad, ten předvedl opravdu úžasné šaty ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, prosím přečti si důležitou zprávu: http://iheart-fanning.blog.cz/1407/14-dni-pauza :)užij si chatu! :) A napiš mi pak až se vrátíš :) Ale spíš můžeš smskou, neb možná já ti napíšu smsku dřív než se vrátíš a vůbec si tenhle komentář přečteš Když máme sms zaadarmo tak spíš budu psát sms, než na fb, data mi víc vybíjejí mobil

    OdpovědětVymazat
  3. už jsem si tě přidala na stránky !!! Díky za spřáátelení :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Angie! Poslední dobou jsem o tom hodně přemýšlela a nakonec jsem se rozhodla, že se zkusím vrátit na blog. Koukám, že mě máš stále mezi affs. To mám vážně radost:) Jestli naše spřátelení pořád platí, tak mi prosím napiš:)

    OdpovědětVymazat