pondělí 7. července 2014

Clouds of Sils Maria: Official Trailer #2

Keep bleeding, keep keep bleeding... no... zrovna jsem si vzpomněla na jednu písničku :D a na jeden film. Já vím, jsem šílená, ale víte co? I don't care! I love it! I don't care! Okay... možná bych měla přestat poslouchat rádio... Nooo... co pro vás mám... dvě věci. Teď už to můžu dpsat. Zaprvé, mám v pokoji pavouka. Ale to není jedna z těch věcí :D Vzali mě na vejšku. Jen na jeden zh těch dvou oborů, ale vzali. Ten pavouk mě fakt vysírá, nehorázně :D Na italianistiku a jsem nadšená, no trochu mě mrzí, že to druhý nevyšlo, ale tak co se dá dělat. Zadruhé... už nevím, co jsem psala v té angličtině :D takž.e... to vezmu asi trochu jinak. Mám pro vás trailer na Clouds of Sils Maria, ten hajzlík si ze mě asi dělá srandu, že mi furt cáberuje nad hlavou, nedokážu se koukat na nic jinýho než na něj... No nic.. trailer. FOCUS! No nic. Trailer na Clouds of Sils Maria, 2. oficiální trailer na Clouds of Sils Maria, který je naprosto dokonalý a úchvatný a je delší, než ten první, takže je tam víc scén a jsou to nové scény a já jsem z toho naprosto na větvi. Až budu mít víc času, tak přidám ten překlad, takže buď ve čtvrtek odpoledne nebo v pátek někdy během dne, ale teď se zatím můžete aspoň kochat krásnými scenériemi a svénami s Kristen, pokud anglicky moc nerozumíte. Aspoň něco :D A taky mám pro vás spoustu dalších věcí, protože samozřejmě, jakmile odjedu mimo město a možnost přidávat, o Kristen se najednou začne dít horda věcí :D Dneska spim v pracovně, tohle nezvládnu... Dobrou :D
* * * * * *
Keep bleeding, keep keep bleeding... I just remembered one song and one film... I know, I am crazy. But you know what? I don't care, I love it. I don't care! Okay... I should probably stop listening radio. Weeeeell. What I have for you. Fist of all... I am back in students life. I passed my entrance exams so I am still at university, just a different one. I tried two... but one didn't work out, but I may try to write that kind of letter in which they could think more about me as their new student, because I was really like... well, last year, the point edge was 52 and I got 51, so... but I have to find more about it. But I am on the other one, which is totally perfect and I am sooo excited, I am just sad a bit, that the second didn't work out... And... the second thing is, that I have for you new trailer for Clouds of Sils Maria! Which I wasn't expecting, but I am truly excited about that and that's the only reason why am I writing from Karlovy Vary today. When I come back home, on Wednesday, I will add a Czech translation of this trailer. Check out, I love it!

4 komentáře:

  1. Muhahaa..gratuluju k výšce..:)
    Jinak trailer se mi moc líbí..všechno na něm..a ta příroda..:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tenhle trailer se mi líbí snad ještě víc než ten předchozí. Opravdu začínám být na ten film zvědavá a určitě se na něho budu chtít podívat :)A k přijetí na vysokou moc gratuluju. Snad se dostaneš i na ten druhý obor - budu ti držet palce!

    OdpovědětVymazat
  3. Jéé, to, že tě přijali na vysokou je úžasné! Moc ti gratuluju! :) Jinak ten trailer je užasný, moc se mi líbí, nemůžu se na ten film už dočkat, určitě bude stát za to! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji! Držím palce, aby jsi se dostala i na druhý obor :)

    OdpovědětVymazat