středa 2. července 2014

Like... WHAT?!

Jsou dvě možnosti... jak je tohle možný.
1. Mám halucinace nebo za 2. to pravděpodobnější, je rozbitý toplist :D Ať už je to tak nebo tak, každopádně z toho mám Vánoce :D Pak je ještě třetí možnost, někdo mi dělá na svém blogu nějakou velkou reklamu. Protože je prakticky nemožný, aby se ze dne na den 3x zvýšila návštěvnost blogu... :D Co 3x. 4x! :D Mám určité podezření... protože je tam furt 31 online... ale těžko říct :D Nechápu to, ale je mi to celkem jedno :D Protože když vidíte návštěvnost za den 110 lidí... tak z toho prostě máte radost, no matter what :D Takže ať už je to tím, že sem fakt přišlo tolik lidí, nebo je to chyba... jsem z toho nadšená! :D A hrozně vám za to děkuju!!! Jinak jsem se teda pustila do těch rozcestníků... nevím, jak dlouho mě to bude bavit :D ale chci to fakt dát během prázdnin nějak dohromady :D no velkou práci budu muset udělat v galerii, protože v té je ten největší bordel :D Jinak zítra a v pátek nastavím nějakých pár článků, protože v pátek odpo odjíždím do Varů a vracím se ve středu, takže tu moc nebudu moct být, možná maximálně sem tam kouknu :D Teď mě napadlo, že by to mohlo být tím článkem o Thirty Seconds to Mars... :D Ale fakt netuším :D

7 komentářů:

  1. gratuluju :) teda, o tom se mi jen sní, 31 lidí online :)

    OdpovědětVymazat
  2. No to je masakr, ani nepamatuju, kdy jsem naposled měla na svých blozích 31 lidí online

    OdpovědětVymazat
  3. podle me se toplist nezblaznil a je to pravda. nevim cemu se divis blog mas uzsny a zajimavy

    OdpovědětVymazat
  4. Přeju ti, aby to bylo způsobeno jen tvou velkou dřinou, protože si to zasloužíš..:)

    OdpovědětVymazat
  5. Páááni! Mám velkou radost s tebou. Angie, vždyť ty si to hrozně moc zasloužíš! Píšeš skvělé články a vždy nás informuješ o všem důležitém okolo Kristen :) Takže moc gratuluju :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nemyslim, že by to byla chyba :)Gratuluju ti, je to skvlé! :) Jinak užij si ty Vary! :) Jsem zvědavá na co půjdeš :))

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím si, že je to zasloužená návštěvnost a že tak šokovaná být nemusíš
    Na mém blogu je důležitý článek, tak si ho prosím přečti. :)

    OdpovědětVymazat