sobota 26. července 2014

Gallery update 33.1: New photo from 'Just One of the Guys' music clip

Chtěla jsem přednastavit článek o Equals, ale nějak se těch novinek nakupilo víc, než jsem čekala, a tudíž už jsem neměla čas na to to všechno sepsat, takže to si nechám, až přijedu domů. Hádám, že teď jsem ještě v Itálii, nebo na cestě domů, těžko říct. Každopádně ještě nejsem doma, ale zítra už snad budu :D Á, doufám, že ta Itálie byla skvělá a že nám nevyšla předpověď, páč mělo furt pršet :D No, to se dozvíte zejtra :D Nebo prostě, až se vrátím. No nic, mám pro vás novou (teda, nová byla v úterý :D) fotku z toho dokonalého klipu Just One of the Guys od Jenny Lewis. Miluju tuhle fotku, je perfektní :) Vážně doufám, že zveřejní ještě nějaké fotky, buď z natáčení nebo nějaké přímo z klipu, ale jsem hrozně nadšená i z téhle jedné :) Kristen to tam sekne :) Jestli jste ještě neviděli ten klip, tak se na něj okamžitě musíte podívat!
* * * * * * * *
I wanned to prepare an article about Equals, but it was too long for me to write, I didn't have that much time for it. Right now I am probably still in Italy or maybe on my way home, I am not sure. I believe it was amazing :D I will tell you tomorrow. Anyway, I have for you one more photo from that amazing music clip 'Just one of the Guys' by Jenny Lewis. I love this photo, I hope that they will publish some more photos, from making or stills from the clip, but I am very excited about this one :) Kristen looks great there :) If you didn't see that clip yet, you just HAVE to do it, right now!

imagebam.com

4 komentáře:

  1. No vida, většina lidí by byla naštvaná, kdyby jim předpověď počasí nevyšla, ale v tomhle případě je dobře, že si počasí rozmyslelo, jaké bude Je super, že sis Itálii užila

    OdpovědětVymazat
  2. Jaká je Kristen krutopřísná..
    A jinak užíj snad si to užíváš v Itálii..:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak snad vám počasí vychází. I když v dešti tam nebude zase tolik lidí, takže to by taky šlo jako volba. Těším se na tvůj zítřejší článek!Ta fotka je dokonalá! Holky působí (a nejen působí) jako kapela, která by mohla hravě konkurovat The Beatles. Vlastně ony by je spíše převálcovaly.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten klip jsem si vážně zamilovala! Takže z fotky z natáčení jsem nadšená - Kristen na ní vypadá opravdu stylově! Rovněž doufám, že se objeví i další fotky :)

    OdpovědětVymazat