úterý 15. července 2014

'Just One of the Guys' by Jenny Lewis music clip with Kristen


Umřela jsem. Jsem mrtvá. Umřelá. Tohle jsem absolutně NEČEKALA. Kristen má obrovský talent na to... mě pořád překvapovat. Hlavně posledních pár měsíců :D Najednou natáčí v New Yorku film, o kterém se skoro ani nemluvilo, obarví si vlasy a oranžovo, pak si je nechá ostříhat... a teď se objeví hudební video k písničce Just One of the Guys of Jenny Lewis... a kdo že to v něm je? Kromě Anne Hathaway? No jo.. jasně... Kristen! Kristen mimochodem miluje Jenny Lewis, takže jsem si poměrně jistá tím, že byla nadšená z možnosti s ní spolupracovat na tomhle klipu. A i já jsem ráda, že do toho šla, protože je to absolutně perfektní a já z toho umírám smíchy ještě teď a to jsem ho viděla naposled asi před hodinou :D Hrozně mi na té animaci nahoře připomíná jednu kamarádku z gymplu, fakt strašně :D ani nevím proč, vzhledově ne, spíš ten výraz :D ani nevím. No... rozhodně se na to video koukněte, protože je absolutně nepřekonatelné :D Vážně dokonalé! :D Myslím, že si při natáčení užili docela dost srandy :D No, kromě Kris, Jenny Lewis a Anne Hathaway jsou tam ještě Brie Larson a Tennesse Thomas. A taky byla zveřejněna jedna fotka z natáčení, tak tu jsem nahrála do galerie :)
* * * * * * * * * *
I died. I am dead. Deaded. I was NOT expecting this. Kristen has an amazing talent to... surprise me. Especially last few... months. First she let her hair dyed orange, then she let to cut them off... and then.. a music clip Just One of the Guys by Jenny Lewis is published... and who's there? Anne Hathaway, yeah... and also our lovely Kristen Stewart. Kristen loves Jenny Lewis, I am pretty sure she was really happy and excited that she could work with her on this music video. And I am also glad she did, because it's awesome and I am dying how much I am still laughing :D She reminds me so much of one of my friends from high school at that animation up there. Well... check out this video, because it's brilliant :D Absolutely brilliant! I guess they all had a lot of fun together making this clip :D Except Anne Hathaway and Kristen and of course, Jenny Lewis, are there also Brie Larson and Tennesse Thomas. I also have for you one photo behind the scenes. Kristen looks cool with that guitar, don't you think? :)


imagebam.com

5 komentářů:

  1. A já už myslela, že má tvá kamarádka kníra..
    Já si při tom klipu jen říkala.."bože, ona by byla tak sweet chlap"..

    OdpovědětVymazat
  2. Ten klip jsem teď viděla po druhé a totálně ho miluju ♥ Je vážně úžasné! Líbí se mi, jak byly pak holky "předělané" na kluky - mimochodem Kristen to tak namaskované slušelo! Taky jsem za ni ráda, že se jí tím splnil nějaký sen :) Taky se mi tu moc líbí Anne Ta byla úžasná - hlavně jak se snažila dělat ten break-dance nebo co to bylo No každopádně hodně vydařený videoklip!A děkuju za ten komentář k Praze :) Na té pizze jsme byli na Dušní ulici, je to kousek od Staromáku, takže asi to centrum no. Já bych to snad i chápala, kdyby tak kamarádka neřekla "ceny jako u nás," což se teda hodně sekla. Ale jinak se mi tam vážně líbilo. Odteď budu do Prahy jezdit častěji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle klip mi bude už do konce života vyjasňovat hnusný chvilky, protože se u něj pořád směju a to už ho vidím poněkolikátý Vážně... A jak píšeš, tohle jsem nečekala a myslím, že to nemohl čekat vůbec nikdo, protože tohle se prostě očekávat nedá! Je tam dokonalá, stejně tak i Anne :3 Navíc fakt, že pro ni je Jenny něco jako ona pro nás... Musela být sedmým nebi, když ji kvůli tomu kontaktovali, už se hrozně těším, až se jí na to někdo zeptá! Musí se jí zeptat, prostě musí!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle mě opravdu překvapilo a mile! Kristen a Anne jsou tu dokonalé, písnička je pro mě dobrá, sice není můj styl, ale není hrozná pro mě Ale nemůžu z toho, jak holky převlečené

    OdpovědětVymazat
  5. Je to naprosto dokonalé! Hodně jsem se pobavila! Kristen a Anne v jednom videu?! Co víc si přát!

    OdpovědětVymazat