pátek 4. července 2014

17 000.

Hádám jste jako předpřipravený článek čekali něco trochu akčnějšího :D Ale já jsem chtěla, aby byl ten článek s fotkama aspoň chvíli jako první, tak jsem tenhle přednastavila, i když jsem ho chtěla zveřejnit hned, jak jsem ho napsala... :D Díky neuvěřitelně úžasné návštěvnosti, které se v posledních dnech blogu dostává, jsem jen krátce po 16 000 překonala hranici 17 000 návstěvníků. A to především díky neskutečné návštěvnosti ve středu, které poprvé v historii tohoto blogu překonala 200 lidí za den, z čeho mě málem omyli :D protože vůbec nechápu, jak je to možné. Jsem zvyklá na 30 a najednou 200 :D No a ve čtvrtek, když jsem psala ten článek, jsem měla asi 47, což je taky víc, než normálně a minulý týden jeden den dokonce přes 50. A to je zkrátka úžasné a ani nevím, jak bych vám za to měla poděkovat. Jsem z toho hrozně nadšená a upřímně i dost dojatá, protože je to zkrátka něco neskutečného, nikdy by mě nenapadlo, že překonám 17 000 během dvou let a kousku... nikdy by mě nenapadlo, že se vůbec dostanu s tímhle blogem tak daleko, abych měla návštěvnost 17 000. Je to prostě úchvatné. Myslela jsem, že tenhle blog zkrachuje po dvou měsících, stejně jako všechny moje pokusy najít něco nového, co mi sedne... po bývalém blogu a 4 aktivních letech tam to bylo těžké. Ale našla jsem, tím blogem je tenhle blog a očividně to tu mají lidi rádi, vy to tu máte rádi a líbí se vám tu, protože se vracíte a já jsem za každého jednoho člověka hrozně šťastná a děkuju vám za to strašlivě moc! :)

5 komentářů:

  1. Angie, však ty si to zasloužíš! Víc takových čísel, hrozně ti to přeju :3 Miluju to tady a je skvělý, že se sem podívá víc lidí!

    OdpovědětVymazat
  2. Z téhle zprávy mám opravdu obrovskou radost ♥ Moc ti to přeju :) A k překonání 17 000 návštěv moc gratuluju!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, omlouvám se za okopírovanou zprávu ale na blogu o Ashley jsem se nakonec rozhodla opravdu skončit. Všechno najdeš v článku pokud by tě to zajímalo :) Založila jsem si blog nový a hrozně moc ráda bych s tebou zůstala affs pokud by jsi měla zájem :) http://abenson-hq.blog.cz/1407/konec-presun-na-novy-blog

    OdpovědětVymazat
  4. No moc ti gratuluji, snad to bude již pravidlem a tvoje návštěvnost bude pořád v těchto číslech :3

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to přeju.. ať je to čímkoliv, rozhodně si to zasloužíš..aspoň tu radost, co ti to způsobuje..

    OdpovědětVymazat