pátek 11. července 2014

Gallery update 32.6: Studio Ciné Live Magazine scans

Když někoho nesnášíte... je to vlastně dobře. Protože to znamená, že něco cítíte. I přes to, že je to nenávist, je to pořád emoce. A emoce jsou dobré. Nebo se o tom alespoň snažím samu sebe přesvědčit. Ale je to vlastně těžké. Mnohem radši bych totiž necítila vůči tomuhle člověku vůbec nic, než ho nesnášela. Chtěla bych se dostat přes to, co k němu cítím. Ale nemůžu. Je to ten nejhorší pocit, že prostě nemůžete přestat někoho nesnášet jen tak... chtěla bych, ale zatím to nedokážu. A nejhorší na tom je, že je to ten typ kluka, kterej dělá tolik zajímavejch věcí, který baví i mě nebo je mám ráda, souhlasím s jeho názorama (někdy), a tak... ale jeho osobnost je prostě nesnesitelná a vždycky se ke mně choval jako ke kusu hovna... ačkoliv neměl důvod. Jen to prostě dělal. A to je důvod, proč ho nemůžu přestat nesnášet, i když chci, je to prostě ve mně. A chce to čas, aby to zmizelo. Což je nejspíš ten nejhorší pocit vůbec... že nesnáším fakt, že ho nesnáším. Kurevsky směšný. Nemůžu vydržet sama se sebou, hrabe mi, totálně. No nic, jen mě teď trochu něco rozhodilo a začlo mě to zase jednou srát. No, mám pro vás něconormální, už bez sprostých slov :D Mám pro vás 4 scany z časopisu Studio Ciné Live, pro který Kristen dělala rozhovor a nyní je na obálce nového čísla a jsou jí věnovány tři stránky. Ten rozhovor je samozřejmě francouzsky, protože byl dělaný v Cannes pro francouzský časopis, ale mám anglický překlad, takže až budu mít trochu času a nálady, tak ho přeložím a dám ho sem. Zatím mám pro vás jen ty scany, no ty fotky na nich jsou naprosto perfektní a zbožnuju je, hlavně tu na obálce. Doufám, že se objeví i v photoshootové kvalitě.
* * * * * * * * *
When you hate someone... it's actually good. Because it means, that you feel something. Even if it's hate, it's still an emotion. And emotions are good. Or I am trying to think that. But it's actually hard. I would love to... feel nothing about that guy, but I just really hate him, I can't get over this hate... I want to not care about him so badly. But I can't. The worst thing is, that he does so much things I like when people do, think or say... but his personality is just terrible and he always treated my like shit. Didn't have reason for it, he just did. And that's why I can't stop hate him. Which actually probably the worst feeling... that I hate to hate him. Fucking riddiculous. I can't live with myself, I am kind of freak sometimes :D Anyway, another thing, something more normal. I have for you four scans from Studio Ciné Live magazine, for which Kristen made an interview during Cannes Film Festival and they also took some photos and her picture is also on the cover of this magazine. That interview is... in French :D Surprisingly... but I have english translation, I will put it here when I find time to make my own Czech translation from that English translation. I love these photos, especially the one on that cover, I hope that they will publish them soon without the text, just as photoshoot.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

3 komentáře:

  1. Koukám, že jsi pěkně naštvaná, ale tak snad pomohlo, když si se vypsala :) A ty scany super, moc se mi líbí použité fotky, ty se povedly :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty fotky na scanech vypadají vážně úžasně! Doufám, že se objeví jako samostatný photshoot. Když budeš mít čas tak určitě rozhovor přelož. Mě by zajímalo, co v něm Kristen řekla :)Jinak to s tím klukem... Je mi líto, že tě to tak trápí, ale myslím si, že nenávist, nebo že někoho nemáš ráda, je naprosto normální pocit. Ve třídě máme taky jednu blbku, kterou nemám ráda (a ona mě taky ne... no vlastně nemá ráda asi nikoho, protože všechny pomlouvám a celé naší třídě nadává, že jsme "p*če a š*lini... no comment), taky jsem se cítila blbě, protože něco takovýho jsem ještě k nikomu necítila. Ale pak jsem si řekla, že chyba není na mojí straně. Prostě to tak je. Navíc ona je asi dítě seslané z pekla, protože je tak zlá, že se to nedá popsat. Každopádně poslední rok už se trochu zklidnila a je potichu. Nenaváží se do mě (jako v prváku) a já si ji nevšímám. Sem tam spolu taky prohodíme pár slov, spíše tak ze slušnosti... Prostě na to není vůbec nic špatného, když ti někdo nesedne, nebo i někdo vadí.Možná by ti mohla pomoct i písnička od Jessie J - Excuse My Rude. Jessie se potřebovala vypsat, protože měla taky člověka, kterého prostě nesnesla. Mně tenhle song kolikrát pomohl :)
    https://www.youtube.com/watch?v=hjh_y25vCMk

    OdpovědětVymazat
  3. ten zapletenej cop ji moc slusi, a ty mas zase novy dess? je totiz naprosto boziii

    OdpovědětVymazat