středa 23. července 2014

Gallery update 32.9: New/Old photo with fan

Ahoj lidi. Teď zrovna jsem - aspoň doufám - v San Marinu. Ale slíbila jsem, že připravím nějaké články na tu dobu, co budu pryč. Mám vymyšlené tři... ale něco ještě pořeším :D Kolem Kristen teď NEJSOU ŽÁDNÉ NOVINKY (pronesla významně, doufaje, že se díky tomu něco objeví), takže to holt cucám z prstu ze starých věcí, kterých ale zase nemám tolik, přestože si vždycky něco nechám nebo na něco zapomenu :D Každopádně jako první mám pro vás tuhle fotku, kterou jsem vyhrábla už před pár týdny možná dokonce, ale tak nějak jsem ji nezveřejnila. Je to fotka údajně z 24. prosince 2013, kdy byla Kristen nakupovat. Ten dotyčný k té fotce napsal: "Normální den v obchodě a oblíbená Kristen Stewart nakupuje s Jedem a Ciscem tady v American Vintage Sherman Oaks." Nevím, jak je možné, že se fotka objevila až teď. Já se vyfotit s Kristen, tak to zveřejním hned :D No dobře, možná ne hned, většinou se Kris vyfotí ráda, ale s tím, aby to nezveřejňovali hned někde, teda co tak fanoušci říkají, ale třeba za týden, dva, ale ne za půl roku :D No nic. Miluj Kristenino tričko a očividně nejsem jediná :D Ta fotka je skvělá :)
* * * * * * *
Hi guys. I am in San Marino right now, I guess. Hopefully. But like I promised, I've prepared some articles for these days I am going to be gone. So, first of them is this photo, which I have saved for few weeks now :D but I just didn't publish it. But I am glad that I didn't, because now I have something to prepare :D It's photo with fun from December 24, 2013. "Store regular and favorite Kristen Stewart shopping it up with Jed and Cisco here at American Vintage Sherman Oaks" I don't know, how is possible, that this guy did publish it just now... Seriously, I would have to show someone right after it :D Or I don't know... week after or so, but not half a year :D I love Kristen's T-shirt :) She looks great.

imagebam.com

And of course, don't forget, that sharing is caring.
↓ Kristen out with her friend Alicia few days ago in Los Angeles. ↓
Kristen venku s Aliciou před pár dny v Los Angeles.
A hlavně nezapomínejte, že sharing is caring.

2 komentáře:

  1. Jé, užij si to v Itálii! Fotka je super, ten postoj! Taky bych to nezveřejnila po tak dlouhé době + Omlouvám se za neaktivitu z mé strany, nebyla jsem několik dní na blogu z důvodu dovolené, ale nestihla jsem to napsat :(

    OdpovědětVymazat
  2. Ta fotka s fanouškem je úžasná

    OdpovědětVymazat